manus2006 Opublikowano 29 Października 2014 Opublikowano 29 Października 2014 Witam ziomki Mam silnik AHU i niemam krucca z wstępnym podgrzewanie na swiece zarowe a dziwne bo w każdym tdi co ogladalem zawsze było o co chodzi ? instalacji nigdzie nie widze dziwne ;/ może ktoś ma tez ahu i wie i co kaman ?
gladiator111 Opublikowano 29 Października 2014 Opublikowano 29 Października 2014 Witam ziomki Mam silnik AHU i niemam krucca z wstępnym podgrzewanie na swiece zarowe a dziwne bo w każdym tdi co ogladalem zawsze było o co chodzi ? instalacji nigdzie nie widze dziwne ;/ może ktoś ma tez ahu i wie i co kaman ? Nie we wszystkich modelach ahu był ten króciec - więc wszystko gra
manus2006 Opublikowano 29 Października 2014 Autor Opublikowano 29 Października 2014 a idzie jakos go dolożyć tzn mam kruciec tylko jak go podlaczyc w elektryke ?
marionozzo Opublikowano 23 Listopada 2014 Opublikowano 23 Listopada 2014 siemka ziomek tak idzie dołożyć na allegro masz zestawy za 80 zł kawałek króćca z trzema świeczkami i do tego przekaźniczki. Instalacja prosta przecinasz węża od wody i montujesz tylko musisz dobrać odpowiednią średnicę tego króćca żebyś węża założył później i podłączasz sobie to elektryczni jak ci pasuje. i gotowe
Rekomendowane odpowiedzi