kamilszymczak Opublikowano 30 Października 2014 Opublikowano 30 Października 2014 (edytowane) Witam wszystkich mam nie lada problem. Posiadam instalację LPG kod silnika ADR 1.8 125 kunia ;-) ,z resztą jak w profilu. Mam środkowy tłumik przepalony no i katalizatora brakuje bo poprzedni właściciel postanowił go amputować no i wstawił tam jakąś zwężkę czy coś w tym stylu. Teraz samochód jest bardzo głośny tzn. do 100 km/h jest jeszcze znośny ale powyżej nie jeżdżę bo niestety nie posiadam nauszników zabezpieczających ani stoperów dousznych. Pytanie moje jest bardzo ogólne niech wypowie się kto zechce po prostu potrzebuję pomocy w wyciszeniu auta: jak i jakimi częściami . Z góry dziękuję za pomoc Edytowane 30 Października 2014 przez kamilszymczak
Homiczek Opublikowano 30 Października 2014 Opublikowano 30 Października 2014 załóż końcowy i wymień środkowy. albo sera nakup
powaguspisz Opublikowano 30 Października 2014 Opublikowano 30 Października 2014 A może wystarczy wymienić tłumik środkowy yyy bo przecież masz go wypalonego i co tu się dziwić że jest głośno.
LUKASZ1989 Opublikowano 30 Października 2014 Opublikowano 30 Października 2014 (edytowane) A może wystarczy wymienić tłumik środkowy yyy bo przecież masz go wypalonego i co tu się dziwić że jest głośno. +1 jak jest przepalony to nie ma dziwu że głośni chodzi alb okup sobie nauszniki Edytowane 30 Października 2014 przez LUKASZ1989
majkel_majki Opublikowano 1 Listopada 2014 Opublikowano 1 Listopada 2014 Załóż nowy katalizator, posprawdzaj czy nie ma nieszczelności na łączeniach wydechu i będzie ok.
kamilszymczak Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Autor Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Kat założony bosala, środkowy tez bosal a końcowy ori . Jest ciszej ale to jeszcze nie to co oczekuje . Musi być ciszej ma ktoś pomysły ?
Rekomendowane odpowiedzi