Wopana4 Opublikowano 30 Października 2014 Opublikowano 30 Października 2014 Witam, wymieniałem dzisiaj świece w swoim Audi i zszokował mnie widok oleju na końcach przewodów (tych które łączą się ze świecą) oraz na świecach aż po gwint, jak wykręcałem świece to słyszałem siorbanie. Elektroda była sucha, pytanie brzmi, skąd tam wziął się ten olej? Z góry dziękuję i pozdrawiam.
oca69 Opublikowano 30 Października 2014 Opublikowano 30 Października 2014 Witam, wymieniałem dzisiaj świece w swoim Audi i zszokował mnie widok oleju na końcach przewodów (tych które łączą się ze świecą) oraz na świecach aż po gwint, jak wykręcałem świece to słyszałem siorbanie. Elektroda była sucha, pytanie brzmi, skąd tam wziął się ten olej? Z góry dziękuję i pozdrawiam. Uszczelki pod deklami do wymiany . Uszczelka pod klawiaturę składa sie z 2 elementów , jeden idze do okoła pokrywy zaworów a drugi element jest na środku do okoła świec.
Wopana4 Opublikowano 30 Października 2014 Autor Opublikowano 30 Października 2014 Witam, wymieniałem dzisiaj świece w swoim Audi i zszokował mnie widok oleju na końcach przewodów (tych które łączą się ze świecą) oraz na świecach aż po gwint, jak wykręcałem świece to słyszałem siorbanie. Elektroda była sucha, pytanie brzmi, skąd tam wziął się ten olej? Z góry dziękuję i pozdrawiam. Uszczelki pod deklami do wymiany . Uszczelka pod klawiaturę składa sie z 2 elementów , jeden idze do okoła pokrywy zaworów a drugi element jest na środku do okoła świec. Aaaaa. Ulżyło mi, już myślałem, że to coś powżniejszego. Jak mniemam wchodzą dwa zestawy uszczelek, czyż tak? Polecasz może jakąś firmę?
oca69 Opublikowano 30 Października 2014 Opublikowano 30 Października 2014 Victor reinz albo elring Napisz do kolegi Wandej powiedz ze chcesz uszczelki pod pokrywy zaworów te co oca69 będzie wiedział
Wopana4 Opublikowano 30 Października 2014 Autor Opublikowano 30 Października 2014 Victor reinz albo elring Napisz do kolegi Wandej powiedz ze chcesz uszczelki pod pokrywy zaworów te co oca69 będzie wiedział Wielkie dziękuję
Rekomendowane odpowiedzi