oyamabdg Opublikowano 1 Listopada 2014 Opublikowano 1 Listopada 2014 witam, chciałbym zakupić skórzane siedzenia do mojej audi jednak znaleźć w odpowiadającym kolorze i stanie do sedana to dopiero a cud a żeby jeszcze boczki pasowały mi kolorystycznie do deski rozdzielczej to raczej 1% szans (cały jasny boczek, od góry do dołu). Z tego co pamiętam ktoś na forum kiedyś miał same te wkłady materiałowe z boczków. Dlatego mam pytanie czy to można jakoś bezpiecznie zdemontować ? Założmy, że kupiłbym komplet skór z boczkami ale boczki by były w innym kolorze, to czy jest możliwość przełożenia tego wkładu ze skórą do moich boczków ? pozdrawiam
Sejwel Opublikowano 2 Listopada 2014 Opublikowano 2 Listopada 2014 Można to wymienić trzeba ściągnąć boczki i od wewnętrznej strony wyciągasz.
oyamabdg Opublikowano 4 Listopada 2014 Autor Opublikowano 4 Listopada 2014 Mam stary boczek od przedlifta w garazu do wyrzucenia to sobie na nim poćwiczę. Bo to chyba to samo ?
karol24 Opublikowano 4 Listopada 2014 Opublikowano 4 Listopada 2014 Póżniej będziesz musiał "wtopić" ten boczek, bo on tamod tyłu jest zgrzewany z tego co pamiętam. Wykonalne tylko trzeba troche rzeżby
largovinch Opublikowano 4 Listopada 2014 Opublikowano 4 Listopada 2014 Dokładnie tak jak kolega mówi, element na którym jest material jest wtopiony w boczek na stałe na plastikowych nitach. Bawilem się z tym trochę, ciężka i żmudna praca. Tyle że ja dawalem nowy material, jak byś robił tak samo to nie kupuj z podbiciem z gąbki bo na zgięciach Ci się złamie. Powodzenia
oyamabdg Opublikowano 6 Listopada 2014 Autor Opublikowano 6 Listopada 2014 Dzięki za odpowiedzi. Jak się coś trafi to wtedy najwyżej będę działał.
Rekomendowane odpowiedzi