Ravu Opublikowano 12 Grudnia 2014 Opublikowano 12 Grudnia 2014 A jak zmontować można te uchwyty/haki w avancie? Zauważyłem, że u niektórzy mają uchwyty już w osłonie rolety. Ja nie posiadam . Jak to ewentualnie dorezać można? W Avancie jest inaczej - Trzeba mieć rolete pochodzącą z pakietu "bagażnik" . Ma ona już zintegowane haczyki przystosowane do fabrycznej siatki na zakupy tak to u mnie wygląda Świetnie się to prezentuje . Można coś innego dosztukować do rolety?
turzol Opublikowano 12 Grudnia 2014 Opublikowano 12 Grudnia 2014 ktoś na forum próbował, ale nie wiem z jakim skutkiem. Ja rezałem cały pakiet więc roleta była i tak do zmiany
Tikas Opublikowano 20 Lutego 2015 Autor Opublikowano 20 Lutego 2015 Tu macie do sedana numer tych blaszek i jak to wygląda. Pasują idealnie.
Orzeł1921 Opublikowano 23 Lutego 2015 Opublikowano 23 Lutego 2015 (edytowane) Podepne sie moze pod watek tutaj i zapytam czy moze ktos ma do sprzedania taka rolete z pakietu "bagaznik" do avanta? Edytowane 23 Lutego 2015 przez Orzeł1921
Rekomendowane odpowiedzi