radek21 Opublikowano 3 Listopada 2014 Opublikowano 3 Listopada 2014 Potrzebuje mapę z takiego nr sterownika 0281013844 2.7Tdi BPP. Oryginał uszkodzony przez nieumiejetnego vagowca i teraz problem bo auto nie chce chodzić
spanky Opublikowano 3 Listopada 2014 Opublikowano 3 Listopada 2014 Potrzebuje mapę z takiego nr sterownika 0281013844 2.7Tdi BPP. Oryginał uszkodzony przez nieumiejetnego vagowca i teraz problem bo auto nie chce chodzić ale ze VAG'iem popsuł ... ?
radek21 Opublikowano 4 Listopada 2014 Autor Opublikowano 4 Listopada 2014 Zgrał mapę i wygrał nowa bez tablicy bledow. Jednym słowem wyciął ją. Teraz auto wpada w tryb awaryjny i nie można sprawdzić dlaczego. Nawet jak odłączy sie wszystkie kostki przy czujnikach silnika to tego nie wykrywa. Potraktuje ktoś?
spanky Opublikowano 4 Listopada 2014 Opublikowano 4 Listopada 2014 Zgrał mapę i wygrał nowa bez tablicy bledow. Jednym słowem wyciął ją. Teraz auto wpada w tryb awaryjny i nie można sprawdzić dlaczego. Nawet jak odłączy sie wszystkie kostki przy czujnikach silnika to tego nie wykrywa. Potraktuje ktoś? to niech wgra spowrotem oryginal.... poza tym numer sterownika który podales jest od A8 4.2 TDI
radek21 Opublikowano 4 Listopada 2014 Autor Opublikowano 4 Listopada 2014 Numer podałem na pewno dobry. Na allegro ktoś złe wpisał bo już sprawdzałem:p gdyby go nie skasował to by go wygrał, a tak teraz zrobił sie duży problem:/
szogun0 Opublikowano 26 Listopada 2014 Opublikowano 26 Listopada 2014 Odgrzewam kotleta w celu sprostowania. Numer Bosch podany przez autora należy do ECU z silnika 4.2 TDI, jak już napisał Spanky.
radek21 Opublikowano 2 Grudnia 2014 Autor Opublikowano 2 Grudnia 2014 To dziwne, bo dostałem sterownik z takim nr od motoru 2.7
Rekomendowane odpowiedzi