cabanmat Opublikowano 15 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 Ja tam nie wiem... ale 4 tyś za LPG do B6 ?! Jakby to było B8 to nic bym nie mówił... Moim zdaniem założyć gaz do B6 to max 2500zł na wszystko... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V-Gaz Opublikowano 17 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2014 Ja tam nie wiem... ale 4 tyś za LPG do B6 ?! Jakby to było B8 to nic bym nie mówił...Moim zdaniem założyć gaz do B6 to max 2500zł na wszystko... To nie ma problemu montuj nawet za 2000 zł ale później nie loguj się na lpg-forum i szukaj pomocnej dłoni... KUPIĘ DYWANIK KIEROWCY DO A3 8L 5d Dywanik można kupić w ASO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomekqwerty Opublikowano 13 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2016 Jak to mówią jak chcesz oszczędzić na gazie nie oszczędzaj na instalacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chea Opublikowano 29 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2016 Ja tam nie wiem... ale 4 tyś za LPG do B6 ?! Jakby to było B8 to nic bym nie mówił... Moim zdaniem założyć gaz do B6 to max 2500zł na wszystko... 2500 to może być ciężko, ja za BRC dwa lata temu (za SQ 24) płaciłem 2800 zł za komplet, a teraz jak chcesz np. nowsze BRC 32 to cena min. 2900, za 2500 to nawet dobrego STAGA nie złożysz bo będziesz miał najtańsze wtryski... Tak jak tu zostało napisane oszczędza się przy tankowaniu a nie przy montażu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi