Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

siec sklepow biedronka - platne reklamowki foliowe?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

powinny być papierowe ....zgadzam się z przedmówcami i do tego darmowe i wtedy precz z foliowymi i wszysko będzie git!!!

Opublikowano

papierowe na pewno by były dużo droższe...

ale i tak zaraz by pewnie było coś nie tak - nadmierne wycinanie lasów itp itd

Opublikowano

ale i tak zaraz by pewnie było coś nie tak - nadmierne wycinanie lasów itp itd

Niestety zawsze bedzie cos nie tak, jesli chodzi o ekologie, ale z dwojga zlego lepiej wybrac mniejsze zlo. :)

Opublikowano

Niestety zawsze bedzie cos nie tak, jesli chodzi o ekologie, ale z dwojga zlego lepiej wybrac mniejsze zlo.

może masz i rację :wink4: w końcu nie jestem ekologiem :tongue4:

pozdr

Opublikowano

Darmowe reklamóki są bardzo tanie, a jak ktoś ma trzy razy więcej dać za ekologiczne to wiadomo że będzie za to chciał kasę - nawet te głupie kilka groszy. Bo jakby nie było to taka sieć sklepów typu biedronka zużywa bardzo dużo tego dziennie i jest to dla nich dodatkowy koszt. Wolę już im dać tą kaskę za te eko siateczki nawet z tym durnym zyskiem, ale niech będzie chociaż troszkę lepiej.

I nie jest to jedyny sklep, widziałem już w kilku.

Tak samo uważam że wędlina również powinna być pakowane w papier a nie folię :)

Opublikowano

w Hiszpanii też się płaci za torby foliowe, około 0.03 € :decayed:

Opublikowano

Przez ok. 20 lat nas uczyli, że siatki są za darmo a nagle się im odmieniło :mysli:, czego im się odmieniło to wyjaśnia ten artykuł http://www.wyhacz.pl/Wyhacz/1,88542,5552729,Ekologiczny_przekret_supermarketow__Jak_puscic_klienta.html i jaka tu ekologia. Fakt mogli by zamienić na papierowe torby tak jak to widziałem w Niemczech gdzie są za darmo.

Opublikowano

ekobiznes kurfa-ciekawe ile w tym prawdy,postanowiłem, że dzisiaj jadę po torby materiałowe :good:

Opublikowano

Ja zakupiłem 2 duże torby w Ikei i jedna w Carrefour .. ale i tam zapominam ich zabierać na zakupy :disgust:

Opublikowano

kurfa avanta masz :wallbash: , schowaj sobie je w zapasówce :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

a ja powiem tak:

w autku mam plastikowy skladany koszyk i tak:

- zajmuje bardzo mało miejsca jesli jest zlozony

- zapakujesz do niego całkiem nie malo

- nic ci sie nie wala po bagazniku, nie uderza, nie trzaska

- przy kasie ladujesz towar do wozka (jesli to market) podjerzdzasz pod auto i wkladasz w koszyk :]

- wytrzymuje calkiem duze obciazenia

w Twardogórze w domu towarowym byly kiedys papierowy torby, nie wiem czy jeszcze sa, ale...

- nie ma przy nich raczek

- czesto przeciekaja, np jakas suroweczka wystarczy albo niech cos sie rozleje

- i ta wycinka lasow...

kupcie sobie taki skladany koszyk :]

Opublikowano

mam koszyk na 3/4 szerokości tyłu bagażnika i cały załadowany jest jakimiś gratami do auta-u mnie się to nie sprawdzi :tongue4:

Opublikowano

mam koszyk na 3/4 szerokości tyłu bagażnika i cały załadowany jest jakimiś gratami do auta-u mnie się to nie sprawdzi :tongue4:

Ive, to czym ty jeździsz?

Ja takie motywy pamiętam, ale z czasów, kiedy rodzice mieli kanciora i poldolota. :polew:

Też był bagażnik fantami zapchany, na wypadek, gdzyby furka rozkraczyła się na drodze. :decayed:

Opublikowano

Też mamy taki koszyk, kupiliśmy go na zakupy a obecnie zawalony jest kosmetykami samochodowymi, apteczką, gaśnicą i różnymi płynami :wink4:

Opublikowano

OT Szogun miałem na myśli- płyn do spryskiwaczy,walizkę z kluczami,szmatki,bezpieczniki, kosmetyki do auta,kombinezon roboczy itd. hyhy resztki fanty też bywały :polew:

Opublikowano
  • Autor

iverson... na plyn do spryskow jest miejsce w zbiorniczku, a walizka z kluczami po co ci? autko ci nawala? szmatkie po co? jedna wystarczy do przetarscie wnerza z kurzu - przy audi sie nie wybrudzisz niczym innym pozatym rekawiczki sie wozi w aucie jak juz :D a na zapasowe bezpieczniki masz miejsce w szkrzynce od bezpiecznikow!!! kosmetykow sie nie wozi bo raczej auto sie pod domem sprzata... a kombinezon roboczy? do czego?

o patrzcie jaki zaraz sie porzadek zrobil w aucie :cool1:

Opublikowano

mam naturę bałaganiarza i wyznaję zasadę lepiej dźwigać niż scigać :tongue4: poza tym lubię grzebać w aucie i wszystkie te rzeczy mogą się w każdej chwili przydać