Robertos Opublikowano 11 Listopada 2014 Opublikowano 11 Listopada 2014 Miałem to samo w moim avanciku,na 120% mechanizm do wymiany,koszt niedrogi.Jak będziesz wymieniał to sprawdz w jakim położeniu mechanik ustawi wycieraczki bo to różnie bywa.
Vanzz3 Opublikowano 3 Grudnia 2014 Autor Opublikowano 3 Grudnia 2014 Troszke mnie tutaj nie bylo. Mianowicie problem z wycieraczkami rozwiązany bez zadnych kosztów.. Tak jakby wycieraczki sie same przedstawiły, odkrecilem wycieraczki i je przelozylem. Jak narazie juz zrobione mam 4000km i bez zadnych problemow mimo, ze to multitronic mam jeszcze takie jedno pytanko.. Przepalila mi sie żarówka od świateł mijania.. To dobry moment, aby zainwestować w jakies dobre żarówki, polecacie cos? Osram, philips? Zalezy mi aby byla jasna poświata biala(zimna). Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
marcinch001 Opublikowano 3 Grudnia 2014 Opublikowano 3 Grudnia 2014 Troszke mnie tutaj nie bylo. Mianowicie problem z wycieraczkami rozwiązany bez zadnych kosztów.. Tak jakby wycieraczki sie same przedstawiły, odkrecilem wycieraczki i je przelozylem. Jak narazie juz zrobione mam 4000km i bez zadnych problemow mimo, ze to multitronic mam jeszcze takie jedno pytanko.. Przepalila mi sie żarówka od świateł mijania.. To dobry moment, aby zainwestować w jakies dobre żarówki, polecacie cos? Osram, philips? Zalezy mi aby byla jasna poświata biala(zimna). Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Osram H7 Night Breaker Unlimited
Vanzz3 Opublikowano 4 Grudnia 2014 Autor Opublikowano 4 Grudnia 2014 Niestety.. Bylem zmuszony kupic żarówki jakie byly w norauto.. Zatrzymali mnie wczoraj i dali ultimatum... Albo jade w tym momencie na stacje i kupuje żarówkę, albo mandat.. Niestety nie mialem zadnej zapasowej. Kupilem philipsy ksenon night vision ultra czy jakos tak. Super świeca. Moze to nie taki efekt ktory oczekiwałem, ale jestem zadowolony. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Rekomendowane odpowiedzi