Grzesiek72 Opublikowano 9 Listopada 2014 Opublikowano 9 Listopada 2014 Witam, otóż mam taki problem. Za pierwszym razem jak odpalam (zimny) to zakreci, ale jak juz po przejechaniu kilku km , wylaczeniu i pozniej znow odpalenia to troszkę cięzko idzie, trzeba kilka sekund przetrzymac rozruch(czasami nie zalapie) , obroty spadaja i gasnie i następnym razem odpalam i w miare ok .Jaka może być przyczyna? Pozdrawiam
jacek70 Opublikowano 9 Listopada 2014 Opublikowano 9 Listopada 2014 Podepnij gaga i sprawdź błędy. Może być dużo różności.
Grzesiek72 Opublikowano 10 Listopada 2014 Autor Opublikowano 10 Listopada 2014 (edytowane) Jakis czas temu mialem problem z pprzeplywka.(check) Pod kompem wykazalo 3 bledy od przeplywki , moze cos miec wspolnegogo? Dzis bede takze kompa podlaczal i zobaczymy.. Pozdrawiam Witam, na kompie brak błedów. Edytowane 10 Listopada 2014 przez Grzesiek72
bediks Opublikowano 17 Listopada 2014 Opublikowano 17 Listopada 2014 Pisze z telefonu wiec nie podeśle Ci linka ale wejdź w moj temat o problemach z odpaleniem i poczytaj Nie sugeruj sie ze mam b5 bo akurat silnik ten sam Radziłbym sprawdzić egr czy nie zacięty i go zaślepic
Grzesiek72 Opublikowano 19 Listopada 2014 Autor Opublikowano 19 Listopada 2014 (edytowane) Pisze z telefonu wiec nie podeśle Ci linka ale wejdź w moj temat o problemach z odpaleniem i poczytaj Nie sugeruj sie ze mam b5 bo akurat silnik ten sam Radziłbym sprawdzić egr czy nie zacięty i go zaślepic Okey jak cos wezme to pod uwage, mi po głowie chodzi czujnik polozenia walka rozrzadu, moze miec cos w spolnego? Edytowane 19 Listopada 2014 przez Grzesiek72
bediks Opublikowano 19 Listopada 2014 Opublikowano 19 Listopada 2014 ja mialem odlaczonyi jezdzilem normalnie poza tym ze wkrecal sie na 5 tys i dalej odcinka no i blad byl a tak to odpalal normalnie
Rekomendowane odpowiedzi