Adrianos Opublikowano 9 Listopada 2014 Opublikowano 9 Listopada 2014 Witam jestem tu nowy i chciałbym poznać znajomych z A4-klub.pl spotkać sie pogadać wymienić wiadomościami jest ktoś chętny się spotkać ustalimy miejsce i czas żeby wszystkim odpowiadało więcej na priv
Sejwel Opublikowano 10 Listopada 2014 Opublikowano 10 Listopada 2014 Cześć. Jestem jak najbardziej chętny. Możemy się ustawić w Głubczycach albo w Nysie. Tylko trzeba ustalić termin
Czarodziejka:) Opublikowano 10 Grudnia 2014 Opublikowano 10 Grudnia 2014 No witam ja tez z tych rejonów, Nysa:) chętnie bym pogadal, moze dowiem sie czegoś ciekawego i pomocnego
DżedajGrd Opublikowano 13 Grudnia 2014 Opublikowano 13 Grudnia 2014 Ja również jestem z okolic więc się piszę jak coś
Frimuś Opublikowano 27 Stycznia 2015 Opublikowano 27 Stycznia 2015 End Ja No witam ja tez z tych rejonów, Nysa:) chętnie bym pogadal, moze dowiem sie czegoś ciekawego i pomocnego ......chętnie bym pogadal, moze dowiem....... Izabella???
karol24 Opublikowano 4 Lutego 2015 Opublikowano 4 Lutego 2015 Ja nie jestem z okolicy Nysy ale jak najbardziej jestem za
Frimuś Opublikowano 4 Lutego 2015 Opublikowano 4 Lutego 2015 Ja nie jestem z okolicy Nysy ale jak najbardziej jestem za
Rekomendowane odpowiedzi