rrrudy25 Opublikowano 7 Marca 2017 Opublikowano 7 Marca 2017 No...tez jestem ciekaw jak siadzie nowa rolka
tomekhxc Opublikowano 7 Marca 2017 Autor Opublikowano 7 Marca 2017 właśnie sie zastanawiam , już przygotowane , nasmalcowane wyważone , ale na bt chyba na zimowych jeszcze polece bo tam to różnie bywa
kris_91 Opublikowano 11 Marca 2017 Opublikowano 11 Marca 2017 Jakie et maja te ispiri? Wejda na zacisk bez dystansu?
tomekhxc Opublikowano 15 Marca 2017 Autor Opublikowano 15 Marca 2017 mała przymiarka jednego koła , jednak co firmowa felga to firmowa , z parametrami brak problemów wszystko siedzi tak jak powinno bez kombinowania z dystansami itp ...
rrrudy25 Opublikowano 15 Marca 2017 Opublikowano 15 Marca 2017 Minęła godzina,założyłes juz resztę [emoji23]Poka te koła na aucie [emoji41]
tomekhxc Opublikowano 15 Marca 2017 Autor Opublikowano 15 Marca 2017 założe tylko z tyłem musze coś zrobić bo skręcone na maxa i dalej za wysoko...
tomekhxc Opublikowano 15 Marca 2017 Autor Opublikowano 15 Marca 2017 nie ma co pokazywac na razie, z tyłem trzeba powalczyc bo nie wiem co z tym gwintem ze tak wysoko stoi , zostawie sama sprezyne ale pewnie nie siadzie tak jak bym chcial bo zejdzie pewnie z 2 cm i tyle
FroS-t Opublikowano 15 Marca 2017 Opublikowano 15 Marca 2017 Kurde gorzej niż na moich springach......
tomekhxc Opublikowano 15 Marca 2017 Autor Opublikowano 15 Marca 2017 ogólnie jest mega komfortowy w porównaniu do ori zawieszenia i bardzo dobrze mi sie na nim jezdzi ale czemu tak z tylem jest to nie mam pojecia , nakretke mam od góry u większości widziałem że maja zamontowane od dołu , ale watpie żeby to bylo przyczyną przecież wysokosc sie nie zmieni
Rekomendowane odpowiedzi