Raq14 Opublikowano 13 Listopada 2014 Opublikowano 13 Listopada 2014 Witam, jestem nowy na forum i mam pytanie dotyczące zegarów. Nie znalazłem nigdzie tego a forum więc założyłem nowy temat A mianowicie, mam zegary bez fis'a vdo. Wyświetlają mi się normalnie te 4 kontrolki, ale nic poniżej. Czy to jest zależne od modelu czy mam zepsute tamte czujniki jakieś? Nie wiem czy to dobrze wytłumaczyłem
Szarik Opublikowano 13 Listopada 2014 Opublikowano 13 Listopada 2014 Żeby poniżej coś się wyświetlało musisz dołożyć wyświetlacz temp.zewnętrznej.
bialy986 Opublikowano 13 Listopada 2014 Opublikowano 13 Listopada 2014 A drugie miejsce jak byś miał automat. Ale masz nick :-o Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka
jacek70 Opublikowano 13 Listopada 2014 Opublikowano 13 Listopada 2014 Do temperatury jeszcze musisz dołożyć czujnik.
Raq14 Opublikowano 14 Listopada 2014 Autor Opublikowano 14 Listopada 2014 Dzięki chłopaki, nigdzie jakoś znaleźć tego nie mogłem A droga taka modernizacja będzie?
Bartollo Opublikowano 14 Listopada 2014 Opublikowano 14 Listopada 2014 Olej termometr pakuj pełnego FIS'a Wysłane przy użyciu telefonu stacjonarnego.
Rekomendowane odpowiedzi