Toskańczyk Opublikowano 29 Listopada 2014 Autor Opublikowano 29 Listopada 2014 super fajnie ładnie, też sie zastanawiam nad radiem tylko że alpine, to możesz napisać co trzeba kupić żeby to po podłączeniu grało ? Alpine na 1 DIN czy na 2 DIN ? Ogólnie tyłu jeszcze nie udało mi się podłączyć, kupiłem takie złącze: http://carhifi24.pl/katalog/375_adapter___systemy_aktywne__bose/1242_aktywny_system_audi_rca_x2.html i niestety nie działa, teraz na weekend chcę zamówić coś takiego: http://carhifi24.pl/katalog/375_adapter___systemy_aktywne__bose/1772_phonocar_adapter_audi_goniki___ty.html i zobaczymy jak to wyjdzie
djszaman Opublikowano 29 Listopada 2014 Opublikowano 29 Listopada 2014 oczywiście 2 din to jak juz dojdizesz do tego co potrzebne to pisz tutaj po kolei co potrzeba
Toskańczyk Opublikowano 30 Listopada 2014 Autor Opublikowano 30 Listopada 2014 Zanim uda się podłączyć głośniki dodam, że niestety montaż radia 2 Din nie obejdzie się bez tej ramki: http://allegro.pl/ramka-radiowa-audi-a4-b5-99-01-adaptor-2-1din-i4781432200.html
djszaman Opublikowano 30 Listopada 2014 Opublikowano 30 Listopada 2014 o kurde to dość spory wydatek :/
Toskańczyk Opublikowano 6 Grudnia 2014 Autor Opublikowano 6 Grudnia 2014 Niestety to jest chyba 1 z najdroższych ramek, chyba że masz stare radio oryginalne, to czytałem, że można oderwać panel i jakoś go tam przerabiać ale nie znam szczegółów. Moje Radio 600 zł Ramka 170 zł nieudane złącze 20 Separator antenowy 20 zł Kolejny adapter 60 zł Dodatkowo Folia Carbon 60 zł ale połowa mi została i jeszcze do każdej rzeczy średnio + 15 zł przesyłka czyli jakiś tysiąc poszedł na radyjko a na początlu myślałem, że kupię coś za 200-300 zł i po wydatkach Dzisiaj dopiero udało mi się podłączyć radio aby grał też tył, wcześniej miałem problem bo ze 2 razy wywaliło mi bezpiecznik w radiu i w zasadzie to nie wiem dalej czemu, w każdym razie złącze na chinch nie działa tylko ten adapter phonocara, ogólnie tył gra ciszej i musiałem fader dać bardziej na tył aby przód nie zagłuszał , ale przy okazji wyeliminował się problem pierdzących głośników z przodu
Toskańczyk Opublikowano 19 Grudnia 2014 Autor Opublikowano 19 Grudnia 2014 Radio działa bez zarzutów, fajnie się komponuje z całością, nie jest skomplikowane ale bywało, że ktoś trąbił na światłach mam podłączone pod fabryczne głośniki więc jakiegoś szału nie ma chociaż gra dobrze, ale skrzydła rozwinie dopiero pod wzmakiem i dobrymi 16 na przodzie Zależało mi na możliwości podłączenia telefonu do radia przez kabel aby swojej muzy słuchać i mieć zestaw głośnomówiący, okazało się że wszystko działa przez bluetooth więc żadnych kabli w aucie, telefon w kieszeni a wszystko łączy się automatycznie więc jestem bardzo zadowolony. Minus ode mnie jest za: - mikrofon, który nie jest wbudowany w radio tylko po kablu, który trzeba wyciągnąć na deskę - panel przedni nie jest ściągany, więc łatwiej o kradzież ale z drugiej strony radio dość dobrze jet wpasowane w ramkę i nie łatwo je wyjąć bez kombinacji - w tej cenie pewnie znalazłby coś lepszego pod 1 DIN
djszaman Opublikowano 20 Grudnia 2014 Opublikowano 20 Grudnia 2014 Może bym sobie taki prezent skomponował na święta [emoji14] wysłane za pomocą widelca
Toskańczyk Opublikowano 20 Grudnia 2014 Autor Opublikowano 20 Grudnia 2014 (edytowane) Jak jesteś z dolnośląskiego to zawsze możemy się gdzieś ustawić i sprawdzisz jak jest w realu Edytowane 20 Grudnia 2014 przez Toskańczyk
Rekomendowane odpowiedzi