Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B6 AVF] Gdzie wymienić olej w multitronicu - Wrocław ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Kupiłem a4 z multitronic i muszę wymienić olej w skrzyni, jeśli ktoś może polecić serwis to bardzo proszę o info.

Ciekawostka że pan z Audi powiedział iż w tych skrzyniach nie wymienia się filtra, a koszt wymiany oleju ok.1000pln.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

W prawdzie robiłem u niego tylko diagnostykę ale wrażenie pozytywne do tego jest zakładem polecanym przez jakiś portal zajmujący się automatami więc zadzwoń pogadaj.

Doliński Robert Naprawa Automatycznych Skrzyń Biegów

Długołęka, ul. Wrocławska 6 G, tel. 071 3152672

Opublikowano

Wymieniłeś olej Dolińskigo? Jesli tak, to powiedz mi jak auto się po tym spisuje. Mam tiptronica za kórego wymianę facet zażyczył sobie 450zł. Czytałem ,że w innych rejonach Polski kosztuje to do 300 zł i to przy dynamicznęj wymianie, a on w tej cenie proponuje tylko statyczną.

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Bylem 2 dni temu w tym serwisie na wymianie oleju w automacie. Widac, ze ludzie znaja sie na tym co robia. Ja z przyjemnoscia tam wroce. Mialem do nich 160km, ale uwazam, ze lepiej doplacic do paliwa, niz dac zniszczyc auto lokalnym partaczom. Przerob aut maja spory, co widac po ilosci mechanikow i ilosci aut przed warsztatem.

Pozdrawiam!

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano

U Łobody robiłem skrzynie jakieś pół roku temu i w końcu jestem zadowolony. Szybko i porządnie + gwarancja na 6 miesięcy. Wymiany oleju też tam robię. Polecam

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Polecam AUTOLEK, zrobili mi remont skrzyni biegów. Jest tam młody wysoki gość, który wygląda na pasjonata, naprawdę rzeczowo mówi i naprawia.

Koszt u nich zależy od skrzyni, najlepiej samemu się dowiedzieć: www.autolek.pl - na fotkach nawet Audice mają :).

Pozdr.

• 1 rok później...
Opublikowano

Ja też kiedyś wymieniałem u siebie w automacie w warsztacie i Łobody i jak do tej pory jeżdzę i jestem zadowolony tylko trochę co do ceny (około 450 zł) skasowali ale miałem i filtr i olej wymieniany .Pewnie takie koszty są koszty . Ogólnie polecam i sprawnie szybko i miło .

Opublikowano

kurcze

Cały czas zastanawiam się czy warto cokolwiek ruszać.

Mam multitronica z przebiegiem 105k . Wszystko działa za***iście a słyszałem ,że czasem nie warto ruszać zanim nie zacznie się cóś dziać.

Jeśli już to sam olej czy olej z fitrem.

Mam mega zagwozdkę. Co myślicie?.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Na twoim miejscu bym nie ruszał jeśli wszytko chodzi ok. Jedyne co jeśli masz możliwość to sprawdź poziom oleju w skrzyni. Jeśli jest ok to nie ruszaj. Niestety u mnie jedyna możliwość sprawdzenia poziomu oleju jest jego dolanie.

Dodatkowo jestem (jak widać z postów wyżej ) po naprawie skrzyni więc musiałem zrobić parę wymian żeby nie stracić gwarancji.