Fifiński Opublikowano 18 Listopada 2014 Opublikowano 18 Listopada 2014 Witajcie,może ktoś poradzi jak wyprowadzić na prostą dekielki, bo sie zarosły tak że aż żal je zakładać do auta. Na foto przykład :
MasterCX Opublikowano 18 Listopada 2014 Opublikowano 18 Listopada 2014 kup folie okleinowa do samochodów chrom i bedzie jak nowy wygladał
Fido Opublikowano 18 Listopada 2014 Opublikowano 18 Listopada 2014 Ja swoje malowałem tyle że ten niby chrom miałem w lepszym stanie.
Fifiński Opublikowano 18 Listopada 2014 Autor Opublikowano 18 Listopada 2014 Ale czym to potraktować żeby usunąć ten największy syf ?
damian1684 Opublikowano 18 Listopada 2014 Opublikowano 18 Listopada 2014 jak da radę wyciągnij nalepkę/emblemat z logo audi później papirus ścierny i do przodu ja u siebie piaskowałem fele i dekle
Fido Opublikowano 19 Listopada 2014 Opublikowano 19 Listopada 2014 Ale czym to potraktować żeby usunąć ten największy syf ? Pastą najlepiej ale nie wiem czy ta powłoka nie jest zbyt uszkodzona. Moje było w lepszym stanie. Użyłem pasty Autosol.
Fifiński Opublikowano 19 Listopada 2014 Autor Opublikowano 19 Listopada 2014 Spróbuje go potraktowac też autosolem, jak nie to będziemy malować. Dzięki !
Lalbel Opublikowano 23 Marca 2015 Opublikowano 23 Marca 2015 Na mnie też przyszedł czas z dekielkami, może poradzicie panowie jak sciagnąć emblemat Audi żeby nic nie urwać ? na każdym dekielku są po 3 zaczepy ale nie mam pewnosci czy jak podważe to coś nie pęknie...
mech15 Opublikowano 14 Maja 2015 Opublikowano 14 Maja 2015 Ja swoje malowałem tyle że ten niby chrom miałem w lepszym stanie. ten niby chrom na obwodzie też malowałeś? później wszystko bezbarwnym?
Lalbel Opublikowano 2 Czerwca 2015 Opublikowano 2 Czerwca 2015 (edytowane) Dodam jak u mnie wyszło z malowaniem, mianowicie próba podważenia emblematów Audi zakończyła się wręcz tragicznie dla 3szt tylko jedna wyszła cała, reszta pękła w 2 lub 3 miejscach, Zabieg wyszedł dobrze dekieleczki wyglądają fajnie i świeżo, udało mi się kupić farbę pod kolor felg z czego jestem zadowolony po wyschnięciu embelmety zostały przyklejone (jak puzzle) do dekli i trzymią się dobrze. http://zapodaj.net/62402039a1cf6.jpg.html Edytowane 2 Czerwca 2015 przez Lalbel
Rekomendowane odpowiedzi