PePe_a4b5 Opublikowano 18 Listopada 2014 Opublikowano 18 Listopada 2014 (edytowane) Witam. Potrzebuję pomocy w odgadnięciu od czego może być wtyczka 2 pinowa, która znajduje się w komorze silnika po prawej stronie przy zbiorniczku płynu wspomagania. Wisi luźno kabel z wtyczką 1J0973702 a we wtyczce urwana cześć czegoś... Może ktoś pomoże bo szukam w necie i nic. Druga sprawa to brak wtyczki do drugiego czujnika temperatury wody z tyłu silnika (trójnik). Jeden czujnik czarny jest podpięty a drugi zielony 4 pin jest wolny i nigdzie nie ma wtyczki. Jak ją mogę zlokalizować? Wtyczka: Urwana część która wchodzi w tą wtyczkę: Edytowane 27 Listopada 2014 przez PePe_a4b5
pox Opublikowano 21 Listopada 2014 Opublikowano 21 Listopada 2014 Zazwyczaj ta wtyczka jest od czujnika temperatury. Podaj numer z urwanego elementu.
jacek70 Opublikowano 21 Listopada 2014 Opublikowano 21 Listopada 2014 Zobacz czy masz czujnik w zbiorniku wyrównawczym.
PePe_a4b5 Opublikowano 28 Grudnia 2014 Autor Opublikowano 28 Grudnia 2014 (edytowane) Niestety nie ma żadnego numeru na tej urwanej części. Idąc po kablu dotarłem do innej wtyczki przy zbiorniczku wspomagania, z którą łączy się ten kabel. Może teraz uda się uzgodnić od czego on jest.. Na zdjęciu zaznaczyłem która to jest. Ktoś mógłby sprawdzić pod maską dokąd biegnie ten kabel? Nadal nie udało mi się ustalić od czego to jest... Tylu nas tu jest z A4 B5 mógłby ktoś zobaczyć pod maskę? Edytowane 28 Grudnia 2014 przez PePe_a4b5
zbyszek7791 Opublikowano 28 Grudnia 2014 Opublikowano 28 Grudnia 2014 sprawdź przy zamku maski czy z niego wychodzi instalacja
PePe_a4b5 Opublikowano 29 Grudnia 2014 Autor Opublikowano 29 Grudnia 2014 Dzięki wielkie to było to. Urwana wtyczka od zamka maski:) Do zamknięcia.
Rekomendowane odpowiedzi