Eljot Opublikowano 25 Września 2008 Opublikowano 25 Września 2008 Jeżeli ktoś był by tak miły i odpowiedział na pytanie jakie sprzęgło jest w moim aucie, będę bardzo wdzięczny. Trochę czytam w tym dziale i nie mogę się dowiedzieć jak konkretnie jest z tym dwumasem. Czy silniki np. ADR występowały z dwumasem i bez. [ Moje Audi to Avant ADR 1.8 20V z 1997r].
aron Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Opublikowano 15 Sierpnia 2009 witam! pada mi sprzeglo i kiedy chcialem kupic w intercars komplet(z dwumasem,bo bylem przekonany ze go mam)-dystrybutor madro sprawdzil w kompyterze i powiedzial ze nie mam!teraz sam niewiem jechac do mechanika bez dwumasa? moze niekture adr-y maja ainne-nie? moze to zalezy od nomeru vin albo rok produkcji?
Pucek Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Opublikowano 16 Sierpnia 2009 z tego co wiem to ADR nie ma dwumasu... ma go np. 1.8 Turbo :gwizdanie: i jak wiadomo prawie wszystkie diesle
aron Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Opublikowano 17 Sierpnia 2009 bylem dzis w ASO,podalem numer VIN -jednak moj adr 1.8 ma dwumasa kolo3000zl ale u naszych szanownych klubowicuw mozno zalatwizc taniej! (dzial RABATY,PROMOCJE)
Pucek Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Opublikowano 18 Sierpnia 2009 ale jaja ale jak dwumas w silniku 1.8? niech się wypowie ktoś kto się zna bardzej
cypek80 Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Żadne jaja po prostu te silniki mają dwumasy. Znajomy ma trochę tych silników, bo handluje częściami i wszystkie te które sprzedawał dwumas posiadały. Używanego dwumasa do tego modelu można kupić za ok. 300 zl
Rekomendowane odpowiedzi