macmax Opublikowano 21 Listopada 2014 Opublikowano 21 Listopada 2014 (edytowane) Witam, Od kilku dnia w moim Audi A4 B6 z 2004r. na głównym wyświetlaczu pojawia się komunikat Display Type. Komunikat pojawia się nieregularnie, czasami co minutę, czasami znika na 10 minut, aby potem znowu się pojawić.Pod komunikatem jest menu, jednak nie wiem jak się nim obsługiwać. Miał ktoś taki komunikat i wie jak sobie z nim poradzić? Pozdrawiam i z góry dziękuję za odpowiedź. Edytowane 22 Listopada 2014 przez macmax
wrclaguna Opublikowano 22 Listopada 2014 Opublikowano 22 Listopada 2014 opis masz w INSTRUKCJI OBSLUGI ............nawet na FORUM jest .
macmax Opublikowano 22 Listopada 2014 Autor Opublikowano 22 Listopada 2014 W INSTRUKCJI OBSLUGI jest, obsługa z panelu nawigacji ale moja A4 nie posiada takiego luksusu a co za tym idzie brak panelu sterowania STANDARCIK radio concerto II klimatronik itp jeśli odpowiedz jest na forum proszę o podpowiedz opis masz w INSTRUKCJI OBSLUGI ............nawet na FORUM jest . W INSTRUKCJI OBSLUGI jest, obsługa z panelu nawigacji ale moja A4 nie posiada takiego luksusu a co za tym idzie brak panelu sterowania STANDARCIK radio concerto II klimatronik itp jeśli odpowiedz jest na forum proszę o podpowiedz Być może rozwiązanie mojego problemu jest banalne ale nie jestem w stanie sobie sam poradzić
Andrzej07 Opublikowano 22 Listopada 2014 Opublikowano 22 Listopada 2014 To menu obsługujesz przyciskami na manetce;) Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk
macmax Opublikowano 26 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 26 Stycznia 2015 To menu obsługujesz przyciskami na manetce;) Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk i wtym cały problem ze na manetkę nie reaguje samoistnie pojawia się komunikat i sam znika nie mam pojęcia jak włącza się to menu (: Przepraszam za post pod postem, ale problem jak występował tak występuje nadal. Tak jak pisałem menu pojawia się samoistnie i po jakimś czasie (czasem dłuższym, czasem krótszym) znika. Zaczęło się pojawiać od momentu skasowania przeze mnie inspekcji serwisowej. Nie ma możliwości obsługi menu przy użyciu manetek, ani radia (próbowałem wszelkich kombinacji). Miał ktoś podobną sytuację, albo ma pomysł jak można to naprawić?
Rekomendowane odpowiedzi