Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Pływające auto na śliskiej nawierzchni przy 60km/h

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a co z tylnymi amorami? sam mówisz że do końca nie jesteś ich pewien... nie masz od kogo pożyczyć na podmianke?

ja miałem kiedyś podobne objawy jak padł mi właśnie jeden amor z tyłu - jazda masakryczna :facepalm:

Opublikowano
  • Autor

I co dzialac? a amorki mają coś do hamowania? bo auto jak na sankach... wrzuce jeszcze 15 zima GY UltraGrip 8 zobacze moze to opony szmaty...

Edytowane przez pablo15005

Opublikowano

Wrzuciłes używane tuleje razem z belką? Zmien na nowki. :wink:

Opublikowano
  • Autor

Wrzuciłes używane tuleje razem z belką? Zmien na nowki. :wink:

uzywana belka z tulejami jakie byly na niej, co to da? bo sam nie wiem czy ładowac kase "bez sensu" ale gdzie szukac problemu?

PS. odnośnie amorów to jak miałem wylany tył wjeżdżając w studzienkę tył uciekał teraz nic się nie dzieje.

Edytowane przez pablo15005

Opublikowano

Tutaj chodzi o twoje i twoich pasażerów bezpieczeństwo, uważasz że to wydawanie kasy bez sensu? Wymien tuleje to je wykluczysz ostatecznie bo tak to można gdybac i gdybac :wink: wiem co mówię, też ostatnio się bujalem z problemem stukow z przodu i 3 razy zmieniłem prawy dolny wahacz na uzywke bo nie bylem pewien czy te kolejne wkladane są ok:) a tuleje koszt niewielki, więc bez dziadowania :decayed:

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano
  • Autor

rozebrałem dziś przód, amorki sprawne ciężko chodzą góra/dół. Jutro tył :facepalm:

Amorki tył kaput :grin: jeden po wciśnięciu tłoczyska w ogóle nie wychodzi drugi powoli.. wysłane do pecaru :naughty: jestem ciekaw jak powinno chodzić tłoczysko, przekonam się po regeneracji :naughty:

Po wielu trudach, utopionych pieniążkach udało sie :banan: zmienione zostalo: belka, tuleje na belce, zregenerowany gwint tyl, dalej to samo... :facepalm: no to stawialem na dolne tuleje amorków z tyłu, dobrze ze nie utopiłem w tym kasy. Znalazłem winowajce :facepalm: Okazało sie jak rozebrałem przednie amory że górna poduszka jedna była pęknięta... wrzuciłem gwint KW i jest w koncu tak jak byc powinno, nic nie pływa można zapier... :banan: po niedzieli wrzuce gwint który wyjąłem tylko na gratach z gwintu KW tj mocowanie górne (poduszka) i odboje bo do moich ktoś łapy pchał :kwasny: zadowolenie z jazdy :banan: cdn