Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Ma ktoś cyfre +??

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ostatnimi czasy użytkownicy cyfry plus musieli zmieniac karte w dekoderach, wiec mam pytanie ja zrobiłem tą operacje z czwartku na piatek noi teraz nie mam dostępu do niektórych kanałów, które miałem np TVN24 paczka discovery itp U was też tak było??

Opublikowano

masz zmienione oprogramowanie w tunerze??

Opublikowano

A to niby trzeba zrobić do końca miesiąca nie ? A mi qwa ta karta jeszcze nie przyszła. :mysli:

Opublikowano
  • Autor

Nie mam stary tuner jeszcze z dawnej Wizji TV jakis philips robiłem wszystko krok po kroku i teraz nie mam paru kanałów które powinienem mieć :wallbash:

Opublikowano

A to niby trzeba zrobić do końca miesiąca nie ? A mi qwa ta karta jeszcze nie przyszła. :mysli:

mi przyszła ale ogladam jeszcze na starej :decayed:

Opublikowano
  • Autor

i ja mogłem jeszcze poczekać ;(

Opublikowano

i ja mogłem jeszcze poczekać ;(

próbowałem nowa karte i chodzi ale ogladam jeszcze na starej :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

To tylko ja mam takie problemy z tym dekoderem???? :thumbdown: chyba będzie to trzeba wyjaśnic przez telefon z panią z obsługi :gwizdanie: bo tak być nie moze dalej nawet TVN Turbo uracza mnie pięknym napisem "nie masz uprawnień do ogladania tego programu" :wallbash:

Opublikowano

a może to będzie podobnie jak z cyfrowym polsatem :mysli:

zmienili system kodowania a co za tym idzie klienci musieli zmienić karty, przychodziły w różnym terminie.

włożyłam nową kartę i lipa... trzeba było zadzwonić do biura obsługi klienta, żeby ją aktywować.

najlepiej zadzwoń do nich.

Opublikowano

A jaki masz pakiet i ile płacisz na miesiąc ??? Zobacz na stronie cyfry+ co w Twoim pakiecie powinno chodzić. Zrobiłeś dobrze aktywację nowej karty ???? Ona powinna się aktywować około 10 godzin.

Opublikowano
  • Autor

robiłem wszystko według instrukcji zostawiłem na noc jak pisali na kanale 19 teraz jak wybiore kanał 19 to mam plansze że aktywacja zakończona sukcesem :mysli: ale dla kogo jak ja nie mam tego co miałem a mam profil podstawowy bez canal+ itp ogólnie mało kanałów jest tych z wyższej półki no ale pakiet discovery to miałem wykupione dzisiaj zadzwonie :)

Opublikowano

a może to będzie podobnie jak z cyfrowym polsatem :mysli:

zmienili system kodowania a co za tym idzie klienci musieli zmienić karty, przychodziły w różnym terminie.

włożyłam nową kartę i lipa... trzeba było zadzwonić do biura obsługi klienta, żeby ją aktywować.

najlepiej zadzwoń do nich.

Nie będzie tak samo jak z Polsatem. Tutaj pójdzie to dużo sprawniej. Polsat przed euro 08 miał się wyrobić a do tej pory nie skończyli :)

Opublikowano

w polsacie strasznie to szlo jak co do czego przyszko to przez 2 dni programow nie mialem :thumbdown:

Opublikowano

no może i macie rację.

ale ja narazie nie zmieniam poslatu na cyfrę. w sumie to jestem zadowolona.

Opublikowano

Nie dawno się o tym dowiedziałem - bardzo ciekawe dla osób które nie potrzebują nie wiadomo jakiego pakietu :) W porównaniu do tych niskich pakietów C+ czy Polsatu jest to dużo ciekawsza oferta. Więcej tu: http://telewizjanakarte.pl/ Może akurat kogoś to zainteresuje.

Opublikowano

U mnie też był problem z tą nową kartą. Raz brakowało np TVN, za jakiś czas znów działał, ale wtedy znów nie działał np. Canal+. Oczywiście kanał do wymiany karty zawsze działał informując, że aktywacja przebiegła pomyślnie.

Nie chciało mi się dzwonić na dezinfolinię, więc na drugą noc zostawiłem tuner z ustawionym TVP1. Rano po restarcie tunera wszystkie programy działają bez problemu.

Opublikowano

A ja do dzisiaj żadnej karty nie dostałem :blink:

I jakby nie ten wątek to nawet bym o wymianie nie wiedział...

Opublikowano

jeśli komuś nie działaja wszystkie poprzednio posiadane programy z nowej karty po aktywacji, to wystarczy wyjąć kartę z dekodera i...włożyć z powrotem i jest OK :wink4:

u mnie nie działały wszystkie kanały np tnv 24, axn, wiec zadzwoniłem na infolinię C+ i tam na dzień dobry nagrany jest komunikat o postepowaniu w przypadku takich właśnie problemów.

Opublikowano

A ja do dzisiaj żadnej karty nie dostałem :blink:

I jakby nie ten wątek to nawet bym o wymianie nie wiedział...

Z tego co słyszałem/czytałem to cyfra wysyła/wysyłała karty zwykłym listem i dochodziło już do "ginięcia" przesyłek na poczcie.

Opublikowano
  • Autor

jeśli komuś nie działaja wszystkie poprzednio posiadane programy z nowej karty po aktywacji, to wystarczy wyjąć kartę z dekodera i...włożyć z powrotem i jest OK :wink4:

u mnie nie działały wszystkie kanały np tnv 24, axn, wiec zadzwoniłem na infolinię C+ i tam na dzień dobry nagrany jest komunikat o postepowaniu w przypadku takich właśnie problemów.

dzięki kolego zrobiłem tak i wszystko OK :hi: