Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Halogeny do jazdy dziennej

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Gratuluje. Fajnie zrobione.

Mam tylko jedno pytanko.

Jak zrobić to kodowanie, żeby po odpaleniu świeciły się tylko halogeny z przodu?

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Jedni mówią, że się da, jedni, że nie. Nie wiem, ja zrobiłem to na jednym przekaźniku i dodatkowej żarówce ;) czyli z pominięciem komputera. pozdro

Opublikowano

Pany, a czy ktoś uruchomił sobie te długie na 40%? też bym chętnie tak zrobił ale nie wiem jak zniesie to mój modół komfortu, nie bedzędzie się za bardzo grzał, Czytałem temat o słynnym module SD-2 i szczerze powiem, że nie bardzo mam ochotę spalić sobie autko

Opublikowano
  • Autor

Pany, a czy ktoś uruchomił sobie te długie na 40%? też bym chętnie tak zrobił ale nie wiem jak zniesie to mój modół komfortu, nie bedzędzie się za bardzo grzał, Czytałem temat o słynnym module SD-2 i szczerze powiem, że nie bardzo mam ochotę spalić sobie autko

No właśnie dlatego wybrałęm bezpieczne rozwiązanie ;)

Opublikowano

No właśnie z Twoim pomysłem może być problem bo wałbrzyscy niebiescy uwielbiają wrecz zarabiac na latających na halogenach :(

Opublikowano
  • Autor

No właśnie z Twoim pomysłem może być problem bo wałbrzyscy niebiescy uwielbiają wrecz zarabiac na latających na halogenach :(

Nie jeśli masz na kloszu homologacje DRL :) hehe

Opublikowano

Ale kto ma holo na homologacje z DRL ?... Nikt bo to nie wychodziło jako standard w b6...

Wysyłane z mojego GT-I9070 za pomocą Tapatalk 2

Opublikowano
  • Autor

Ale kto ma holo na homologacje z DRL ?... Nikt bo to nie wychodziło jako standard w b6...

Wysyłane z mojego GT-I9070 za pomocą Tapatalk 2

a kto mowi ze klosze sa oryginalne ;)

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

A co myślicie o takim rozwiązaniu? Drogie dość, ale nie traci się żadnych świateł.
http://allegro.pl/listing/listing.php?order=m&string=+DRL+2w1&search_scope=wszystkie+dzia%C5%82y&bmatch=seng-v6-p-sm-isqm-1-mt-0113

• 1 rok później...
Opublikowano

Witam Mam biksenony chciałbym ustawić światła do jazdy dziennej na same halogeny ewentualnie drogowe na 30 czy tam 40% . Jest ktoś z okolic Żagania lub Bolesławca kto jest w stanie wykonać taką usługę ? Jestem laikiem jeżeli chodzi o sprawy elektroniki i nie chciałbym czegoś spartolić :)