aromat3k Opublikowano 25 Listopada 2014 Opublikowano 25 Listopada 2014 Panowie w przyszłym roku chciałbym zacząć prace nad swoją A4 AVANT... i chce zapytać was czy jeżeli mam zwykłą wersje nie Sline.. czy aby zmienić wygląd zderzaka przedniego ( chce jak sline ) i tylnego... no i bocznych progów... muszę wymieniać całe zderzaki czy wystarczy kupno i zamiana tych powiedzmy "Szarych" plastikó na dole ? hmmm Jak to jest z mocowaniem pasują od sline bez problemu czy trzeba kombinować ?
Gość Opublikowano 25 Listopada 2014 Opublikowano 25 Listopada 2014 seryjną górę musisz podrezać do dokładki s-line ale moim zdaniem nieopłacalne. same dokładki (przód) chodzą po 400-500. lepiej dołożyć 2 stówy i kupić cały, oczywiście goły ponieważ z kratkami i halogenami to już około 1500 pln. tylny można dorwać już za 300 - zakładam że chcesz bez wycięć na wydechy . listwy boczne pasują bez problemu.
aromat3k Opublikowano 25 Listopada 2014 Autor Opublikowano 25 Listopada 2014 Tyl bede chcial na 2 wydechy bo chce rowniez wysrubowac wydech z 2.5 tdi
Gość Opublikowano 25 Listopada 2014 Opublikowano 25 Listopada 2014 w takim razie cały tylny około 700 . samą dokładkę na 2 wydechy ciężko dorwać w sensownych pieniądzach.
amaradaar Opublikowano 25 Listopada 2014 Opublikowano 25 Listopada 2014 W takim razie zerknij na moj watek ja prerabiałem zewnetrzny zwyklak na pakiet s-line... ale generalnie kupujesz cały zderzak s-line przód bez halogenów bo te sa identyczne i zakładasz p&p kupujesz tylni i montujesz p&p tylko pamietaj by miał górną listwę.. raczej.. a listwy drzwi odkrecasz dwie srubki wysuwasz w bok i do siebie i włala to akurat najszybszy mod i zajmuje 20 minut
Rekomendowane odpowiedzi