amiga03 Opublikowano 25 Listopada 2014 Opublikowano 25 Listopada 2014 (edytowane) Po BARDZO DOBREJ CENIE (za mniej niż połowę tego co chcieli ode mnie w Warszawie) u naszego kolegi forumowicza (adrian998998) zrobione: - wyrzucenie DPF-a - CHIPTUNING, który ma obnizyc niesamowicie wysokie spalanie mojego auta - na wzroscie mocy mi absolutnie nie zależalo - wymiana pompy ciśnienia VACUUM - którą podejrzewalismy, że jest odpowiedzialna za notoryczne przybywanie oleju w silniku - wymiana oleju na LIQUI MOLY 5W40 wraz z filtrem oleju oraz filtrem powietrza Po chiptuningu w koooońcu (po ponad 3 latach uzytkowania tego auta) na trasie udaje mi sie schodzic ponizej 6,0 - przy okazji auto zrobilo sie o wiele bardziej żwawe co mnie bardzo cieszy. Edytowane 28 Listopada 2014 przez amiga03
amiga03 Opublikowano 29 Listopada 2014 Autor Opublikowano 29 Listopada 2014 spalanie mierzone przy dystrybutorze od pierwszego dnia zakupu, tj. ponad 3,5 roiku temu: http://www.motostat.pl/member/vehicles/stats/id/54250
Rekomendowane odpowiedzi