Savrad Opublikowano 26 Listopada 2014 Opublikowano 26 Listopada 2014 Witam.Od niedawna jestem użytkownikiem A4 1.9 TDI 110KM quatro 1998r Wczoraj na autostradzie w nocy na jakieś 10-15 sekund zgubiłem wszytskie światła, nagle zrobiło się ciemno, nie zdążyłem zobaczyć czy są świtła drogowe, ale zadziałały awaryjne. zacząłem chamować włączyłem awaryjne bo przy 140km/h to zgroza była, i nagle same światła się włączyły. Pewnie musze znaleść dobrego elektryka, jak by ktoś w Łodzi znał takiego? mieszkam tu też od kilku miesięcy więc znajomość warsztatów mała. Gdyby ktoś mi coś doradził co mogło się stać będę wdzięczny.
Labiel Opublikowano 27 Listopada 2014 Opublikowano 27 Listopada 2014 Pierwsze co do sprawdzenia to manetka.
prezesik18 Opublikowano 27 Listopada 2014 Opublikowano 27 Listopada 2014 Kostka stacyjki również do sprawdzenia
Labiel Opublikowano 27 Listopada 2014 Opublikowano 27 Listopada 2014 Pytanie czy ginął całkiem światła czy zostają postojowe. Bo jak postojówki zostają to raczej nie kostka stacyjki, bo one chyba działają niezależnie od stacyjki.
Rekomendowane odpowiedzi