plxhorrorx Opublikowano 27 Listopada 2014 Opublikowano 27 Listopada 2014 Witam, szukam informacji w jaki sposób mogę wyłączyć światła, jak przełącznik jest na 0. Mam opcje auto i clh, nie za bardzo ona działa, bo cały czas świecą mi się światła tylko jak się ściemnia włączają mi się zegary. Przerobiłem reflektory na bixy i w miejsce po długich h7 chcę zainstalować h7 led by zrobić z nich dzienne. Dołożył bym moduł drl i powinno być ok, opcja auto by miała sens. Jak jest widno świeci h7 led w długich a jak się ściemni to bixy. Jak podłącze przesłony od bix pod długie, to czy nie będzie mi się z automatu otwierała przesłona ?. Jak mam to zrobić? jak w pozycji 0 świecą mi sie światła. Może jest ktoś z Warszawy co ma vaga i może mi pomóc ? W przełączniku jakiś pin wyjąć ?
Kosa-00 Opublikowano 27 Listopada 2014 Opublikowano 27 Listopada 2014 masz włączony tryb skandynawski światła zapalają sie po zapłonietrzeba vagiem przestawića co do tego dlr to dobry pomysł mam zamontowane z włącznikiem Auto to piękna sprawa można zapomnieć o światłach
Rekomendowane odpowiedzi