zradek1 Opublikowano 27 Listopada 2014 Opublikowano 27 Listopada 2014 Witam Przy zmianie żarówki w przedniej lampce BA9S zrobiłem chyba jakieś zwarcie. wszystkie 4 lampki przestały działać, czerwone diody się świecą. bezpiecznik jest cały, po włączeniu lampki z przodu, tył się zapala normalnie, przód ciemno. Rozebrałem lampkę i wygląda wszystko okey, gdzie szukać przyczyny. No i dodam że zamiast bezpiecznika 15 miałem 20 wsadzoną.
windu83 Opublikowano 28 Listopada 2014 Opublikowano 28 Listopada 2014 (edytowane) W automacie i na reke tylne lampy Ci się świecą? Bezpiecznik rozumiem jest cały? Edytowane 28 Listopada 2014 przez windu83
jacek70 Opublikowano 28 Listopada 2014 Opublikowano 28 Listopada 2014 (edytowane) Wielkość Bezpieczniki nie ma dużego znaczenia, ale aby nie podziało się coś z instalacją załóż prawidłowy. Sprawdź czy do lampki dochodzi napięcie. Edytowane 28 Listopada 2014 przez jacek70
zradek1 Opublikowano 28 Listopada 2014 Autor Opublikowano 28 Listopada 2014 już doszedłem do problemu, rozebrałem włącznik i jedna linia na płytce jest wypalona..
windu83 Opublikowano 28 Listopada 2014 Opublikowano 28 Listopada 2014 już doszedłem do problemu, rozebrałem włącznik i jedna linia na płytce jest wypalona..No to cale szczescie ze to tylko przy wylaczniku
Rekomendowane odpowiedzi