jablonix Opublikowano 27 Września 2008 Opublikowano 27 Września 2008 Witam wszystkich klubowiczów mam pytanie czy jest ktos z Ponania lub okolic kto pomoże mi zrobić przekładke z przednich lamp na tych po lifcie mam A4 Avant z 98 roku i system Bosha pozdrawiam i milego weekendu
...:::BRYLANT:::... Opublikowano 28 Września 2008 Opublikowano 28 Września 2008 ale jaka y chcesz zrobić przekładkę?? chcesz zmienic lampy na te po lifcie scalone z kierunkowskazami??
jablonix Opublikowano 28 Września 2008 Autor Opublikowano 28 Września 2008 tak wlasnie szukam na te zespolone
!Tommy Opublikowano 29 Września 2008 Opublikowano 29 Września 2008 jablonix a próbowałeś u jekiegoś blacharza pytać ?? to naprawde nie jest dużo roboty. blacharzowi jak nie mam innej roboty zajmie to do 2 godzin (nawet w godzine da rade). no i do tego przeróbka wtyczek to tez z kolejna godzina lub dwie koszt bedzie nieduzy itp
...:::BRYLANT:::... Opublikowano 29 Września 2008 Opublikowano 29 Września 2008 a rozumiem to nie jest taki duży problem z tymi lampami potrzebny tylko kawałek miejsca brzeszczocik i da radę
Dibo Opublikowano 29 Września 2008 Opublikowano 29 Września 2008 http://www.a4-klub.pl/smf/b5_reflektory_zespolone_po_ii_lifcie_rezanie_i_montaz-t15032.0.html Postępuj zgodnie z opisem a sam sobie napewno poradzisz. Sam robiłem i nie miałem problemów z wymianą. Też na początku miałem obawy, ale były one bezpodstawne :>
Rekomendowane odpowiedzi