GOLI Opublikowano 30 Listopada 2014 Opublikowano 30 Listopada 2014 (edytowane) Skoro wszyscy sie tu chwalą, to i ja cos wrzucę: -rok 2003 (pierwsza rejestracja 2004) -2,5 tdi AKE 180km w temacie wyposażenia to wstydu nie ma: -napęd quattro -6-cio biegowy manual -4 szyby w elektryce -lusterka elektryczne i grzane -tylne szybki fabrycznie przyciemnione -duża navi -zmieniarka na 6 płyt -audi concert sound sysytem -xsenon,samopoziom, spryski -wnętrze skóra/alcantara -podłokietniki skórzane -pakiet chrom -dekory jakiś pseudo carbon -zawieszenie 1BE -elektryczne stołki (niestety bez grzania) -schowki pod fotelami -fela 17" -wzmocnione zderzaki (cokolwiek to znaczy...) -cztero ramienna kiera zdjęcia marne ale nie było okazji sesji zrobić, na bierząco coś się dorzuci W temacie planów to jak narazie nauczyć się tym jeździć na tyle, żeby paliło mniej niż 15litrów na mieście, później może jakiś wirusik Edytowane 8 Grudnia 2014 przez GOLI
miki18m Opublikowano 30 Listopada 2014 Opublikowano 30 Listopada 2014 Ładny kolorek;) bezawaryjności;)
GOLI Opublikowano 7 Grudnia 2014 Autor Opublikowano 7 Grudnia 2014 Myslałem, że dłużej bede się cieszył tym co fabryka dała, ale już sen z powiek spedza pytanie: A może zrobić mu program. No i pytanie do znawców tematu, bawić się w to czy zostawić te 180km, jak te silniki znosza chip tuning?
Rederyk78 Opublikowano 8 Grudnia 2014 Opublikowano 8 Grudnia 2014 Znosić znoszą ale dużych przyrostów się nie spodziewaj bo masz ograniczenia na pompie. Jak masz zdrowy motor to 195-205 km.
turzol Opublikowano 8 Grudnia 2014 Opublikowano 8 Grudnia 2014 A4-ka ładna, tylko na pewnko nie produkcja 2004 , a początek lub I połowa 2003.
GOLI Opublikowano 8 Grudnia 2014 Autor Opublikowano 8 Grudnia 2014 Czyli chyba odpuszczę, o + - 20 km nie bede się chyba bił za takie pieniądze. Turzol, masz rację, źle popatrzyłem produkcja 2003 a pierwsza rejestracja 2004
Rekomendowane odpowiedzi