MatrixXXL Opublikowano 2 Grudnia 2014 Opublikowano 2 Grudnia 2014 Witam. Otóż jak w temacie nie dział prawe światło przeciwmgielne, żarówka jest ok. Gdzie idzie wiązka od tego halogena bo ostatnio sciagali zderzak i przypuszczam że machanik coś zawalił.
kamilosek181 Opublikowano 5 Grudnia 2014 Opublikowano 5 Grudnia 2014 może po prostu mechanik nie podłączył kostki do halogena? bo skoro jeden działa a drugi nie to musi gdzieś tutaj być przyczyna albo kabelek nie łączy.
windu83 Opublikowano 7 Grudnia 2014 Opublikowano 7 Grudnia 2014 oddaj do mechanik i niech robi jak sprartolił
MatrixXXL Opublikowano 3 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 3 Stycznia 2015 Może ktoś wie gdzie łaczy się kabelek od prawego halogena? Kostka w halogen jest wpieta, więc gdzieś musi coś być nie podlaczone, heh.
windu83 Opublikowano 3 Stycznia 2015 Opublikowano 3 Stycznia 2015 Z instrukcji sprawdziłem to od lampy halogena idzie kabelek do złącza czterostykowego które jest gdzieś w zderzaku ale nie jest wskazane gdzie dokładnie niestety, później jest 17 stykowe w słupku, więc to musi być te złącze 4-stykowe. Pierwszy pin w kostce światło lewe drugi pin światło prawe, 3,4 chyba puste, musisz tam głowe wsadzić na kanale to może coś zobaczysz powodzzenia.Ja bym to zawiózł spowrotem do mechanika partacza oczywiście w ramach gwarancji kuźwa.
MatrixXXL Opublikowano 17 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 17 Stycznia 2015 Dzięki, mechanik się pewnie wypnie bo nie zauważyłem tego od razu.
bin85 Opublikowano 18 Stycznia 2015 Opublikowano 18 Stycznia 2015 Ta wtyczka chyba jest w okolicach zbiorniczka od płynu do spryskawszy ale gdyby była rozpięta to oba by nie świeciły, ponadto na fisie powinien być błąd spalonej żarówki
MatrixXXL Opublikowano 18 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 18 Stycznia 2015 Błąd żarówki jest na fisie.
bin85 Opublikowano 18 Stycznia 2015 Opublikowano 18 Stycznia 2015 Posprawdzaj wtyczkę przy halogenie i tą 4 pinową nawet jak są wpięte mogą być zaśniedziałe styki i nie stykają
MatrixXXL Opublikowano 1 Lutego 2015 Autor Opublikowano 1 Lutego 2015 Przy halogenie raczej wtyczka ok. Muszę jeszcze sprawdzić tą drugą Narazie temat ogarnięty ale do końca nie wiem co było przyczyną, chyba załamanie na kablu,.
Rekomendowane odpowiedzi