Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Numery poduszek silnika - 2.0 TDI BPW

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie jak w temacie, podrzućcie proszę numery tych poduch bo nie mam w tej chwili dostępu do kanału i nie mam jak samemu sobie sprawdzić :hi:

Opublikowano (edytowane)

Masz pod ręką numer VIN auta ?

edit.

Poduszka strona prawa : 8E0199382AG

Poduszka strona lewa : 8E0199379BF

Edytowane przez Pathord
Opublikowano (edytowane)

Dziękuję, ale tylko dwie są? Nie ma czasami jeszcze jakiejś pod skrzynią biegów? Może nie sprecyzowałem pytania, bo o te też mi chodzi :) Podać Ci ten VIN?

EDT

No i nie przyglądałem się jak byłem w kanale ale nie wiem czy mam z czujnikiem czy bez, robi to jakąś różnicę?

Edytowane przez Awra
Opublikowano (edytowane)

Podaj numer vin to obszar poszukiwań przynajmniej się zmniejszy. Wtedy podam numery bezpośrednio dla Twojego auta :)

EDIT:

Dzięki za VIN. Ułatwił sprawę :)

Tamte numery poduszek silnika są poprawne. Takie idą do Twojego samochodu.

Jeżeli chodzi o skrzynię to tu masz numer podpory ( cały zestaw z poduszką ) :

8E0399105HM

Edytowane przez Pathord
Opublikowano

Znajomy mi zaproponował, żebym się wstrzymał z zakupem tych poduszek w serwisie, bo jakiś jego kolega zajmuje się rozbieraniem aut różnych marek i akurat ma kilka części do A4. Traf chciał, że ma dwie poduszki do rzekomo mojego silnika, mam numery tych części i prosi mnie, żebym się w miarę możliwości upewnił jak mam możliwość czy te będą pasowały do mojego silnika. Numery to:

8E0 199 379AC (ta ma szarą wtyczkę)

8E0 199 379T (ta nie ma wtyczki tylko taki jakby czarny placek, może po wtyczce?)

To zaufany gość, jeden z drugim i on chce za obie 300 zł i daje słowo, że auto miało nie więcej jak 100 tys przebiegu więc niewiele. Wysłał mi zdjęcia MMS'em i żeby nie było nieporozumień prosi tylko żebym sobie sprawdził czy to będzie pasowało.