Awra Opublikowano 4 Grudnia 2014 Opublikowano 4 Grudnia 2014 Panowie jak w temacie, podrzućcie proszę numery tych poduch bo nie mam w tej chwili dostępu do kanału i nie mam jak samemu sobie sprawdzić
Path Opublikowano 4 Grudnia 2014 Opublikowano 4 Grudnia 2014 (edytowane) Masz pod ręką numer VIN auta ? edit. Poduszka strona prawa : 8E0199382AG Poduszka strona lewa : 8E0199379BF Edytowane 4 Grudnia 2014 przez Pathord
Awra Opublikowano 4 Grudnia 2014 Autor Opublikowano 4 Grudnia 2014 (edytowane) Dziękuję, ale tylko dwie są? Nie ma czasami jeszcze jakiejś pod skrzynią biegów? Może nie sprecyzowałem pytania, bo o te też mi chodzi Podać Ci ten VIN? EDT No i nie przyglądałem się jak byłem w kanale ale nie wiem czy mam z czujnikiem czy bez, robi to jakąś różnicę? Edytowane 4 Grudnia 2014 przez Awra
Path Opublikowano 4 Grudnia 2014 Opublikowano 4 Grudnia 2014 (edytowane) Podaj numer vin to obszar poszukiwań przynajmniej się zmniejszy. Wtedy podam numery bezpośrednio dla Twojego auta EDIT: Dzięki za VIN. Ułatwił sprawę Tamte numery poduszek silnika są poprawne. Takie idą do Twojego samochodu. Jeżeli chodzi o skrzynię to tu masz numer podpory ( cały zestaw z poduszką ) : 8E0399105HM Edytowane 4 Grudnia 2014 przez Pathord
Awra Opublikowano 11 Grudnia 2014 Autor Opublikowano 11 Grudnia 2014 Znajomy mi zaproponował, żebym się wstrzymał z zakupem tych poduszek w serwisie, bo jakiś jego kolega zajmuje się rozbieraniem aut różnych marek i akurat ma kilka części do A4. Traf chciał, że ma dwie poduszki do rzekomo mojego silnika, mam numery tych części i prosi mnie, żebym się w miarę możliwości upewnił jak mam możliwość czy te będą pasowały do mojego silnika. Numery to: 8E0 199 379AC (ta ma szarą wtyczkę) 8E0 199 379T (ta nie ma wtyczki tylko taki jakby czarny placek, może po wtyczce?) To zaufany gość, jeden z drugim i on chce za obie 300 zł i daje słowo, że auto miało nie więcej jak 100 tys przebiegu więc niewiele. Wysłał mi zdjęcia MMS'em i żeby nie było nieporozumień prosi tylko żebym sobie sprawdził czy to będzie pasowało.
Rekomendowane odpowiedzi