piotr19q Opublikowano 21 Stycznia 2007 Opublikowano 21 Stycznia 2007 Witam Nie pala mi sie od pewnego czasu zarowki od podswietlania regulacji nawiewu.Mam pytanie jak wymienic te zaroweczki i gdzie znajduja sie srubki.
spanky Opublikowano 21 Stycznia 2007 Opublikowano 21 Stycznia 2007 Witam Nie pala mi sie od pewnego czasu zarowki od podswietlania regulacji nawiewu.Mam pytanie jak wymienic te zaroweczki i gdzie znajduja sie wyjac kratki nawiewu ....
pre_pl Opublikowano 21 Stycznia 2007 Opublikowano 21 Stycznia 2007 wyjac kratki nawiewu tylko tak ostrożnie, żeby nie pourywać przewodów.
piotr19q Opublikowano 21 Stycznia 2007 Autor Opublikowano 21 Stycznia 2007 jeszcze jedno pytanie mam audi a4 1.8T z 96r i nie ma w nim kilmy tylko zwykly nawiew.Z tego co wiem kilma w tym roku byla w standarcie.moze ktos kombinowal?
Gość spedyt Opublikowano 21 Stycznia 2007 Opublikowano 21 Stycznia 2007 spanky napisał/a:wyjac kratki nawiewu tylko tak ostrożnie, żeby nie pourywać przewodów. Nie ma to jak fachowa pomoc Nie bardzo wiem czy chodzi Ci o to: Wyjmowanie panela klimy [ Dodano: 21-01-2007, 19:15 ] jeszcze jedno pytanie mam audi a4 1.8T z 96r i nie ma w nim kilmy tylko zwykly nawiew.Z tego co wiem kilma w tym roku byla w standarcie.moze ktos kombinowal? Standard wyposażenia to masz opisany w książce serwisowej, takie kody wpisane na okładce. Rozszyfrowanie tego było już opisane na forum
piotr19q Opublikowano 21 Stycznia 2007 Autor Opublikowano 21 Stycznia 2007 klimy wlasnie nie mam:( mam tylko trzy pokretla sterowania nawiewem i to one nie sa podswietlone
Gość spedyt Opublikowano 21 Stycznia 2007 Opublikowano 21 Stycznia 2007 To się powinno wyciągać tak samo. Zamiast sterownika klimy będą pierdoły od nawiewu i żarówki. [ Dodano: 21-01-2007, 19:24 ] A jak chcesz sprawdzić wyposażenie to sprawdz: tutaj A przy okazji szukając książki serwisowej znalazłem niezapłacone rachunki:(
spanky Opublikowano 21 Stycznia 2007 Opublikowano 21 Stycznia 2007 spanky napisał/a:wyjac kratki nawiewu tylko tak ostrożnie, żeby nie pourywać przewodów. Nie ma to jak fachowa pomoc nie precyzyjny temat jest powodem moje odpowiedzi ... moj błąd ....
pre_pl Opublikowano 21 Stycznia 2007 Opublikowano 21 Stycznia 2007 nie precyzyjny temat jest powodem moje odpowiedzi ... moj błąd nie przesadzajmy, kratkami też się reguluje nawiew :diabel: mam tylko trzy pokretla sterowania nawiewem i to one nie sa podswietlone szkoda, że tego nie napisałeś w pierwszym poście :053: [ Dodano: 21-01-2007, 20:01 ] piotr19q, te pokrętła to chyba są tylko na wcisk, zdaje się?
spanky Opublikowano 21 Stycznia 2007 Opublikowano 21 Stycznia 2007 piotr19q, te pokrętła to chyba są tylko na wcisk, zdaje się? no własnie ... tak było w B4 i chyba w A4 tez tak jest .... wystraczy delikatnie podwazyc pokretła (które prawdopodobnie sa na wcisk) i powinny ukazac sie wkrety ... (sa to tylko moje przypuszczenia)
piotr19q Opublikowano 21 Stycznia 2007 Autor Opublikowano 21 Stycznia 2007 Mniejsza o to jak napisalem ale mozna bylo wywnioskowac ze w kratkach nawiewu nie ma zadnych zarowek wiec tylko chodzilo mi o te pokretla na konsoli srodkowej. Tak te pokretla sa na wciski ale to nie rozwiazuje mojego problemu bo pod nimi nie ma zarowek chyba trzeba zdjac przednia konsole.tylko jak? [ Dodano: 21-01-2007, 20:34 ] sa tam dwie srubki ale nie tylko one trzymaja jest cos jeszcze
Rekomendowane odpowiedzi