miro1983 Opublikowano 9 Grudnia 2014 Opublikowano 9 Grudnia 2014 Witam. Jak w temacie. Wszystko śmiga jak należy tylko przyciski mi nie "świecą". Żaróweczki sprawne.
Ossek Opublikowano 9 Grudnia 2014 Opublikowano 9 Grudnia 2014 Jeśli żaróweczki sprawne, to pewnie nie dochodzi do nich prąd. Poprawiałeś luty?
Hezen Opublikowano 10 Grudnia 2014 Opublikowano 10 Grudnia 2014 (edytowane) Oswietlenie panelu działa gdy włączysz chociazby swiatła postojowe. Kiedys po wymianie spalonych zarowek, przez pol dnia dochodzilem dlaczego dalej przyciski panela nie sa podswietlane... Wystarczylo wlaczyc swiatla Wysłane z mojego GT-I9100 Edytowane 10 Grudnia 2014 przez Hezen
miro1983 Opublikowano 10 Grudnia 2014 Autor Opublikowano 10 Grudnia 2014 (edytowane) Z tymi światełkami to wiem:) Muszę rozebrać i obczaić te luty. Faktycznie zimne luty:) Dzięki:) Edytowane 10 Grudnia 2014 przez [email protected]
Hezen Opublikowano 11 Grudnia 2014 Opublikowano 11 Grudnia 2014 Które luty poprawiałeś? Te przy kostkach od taśmy m.in. te luty? Czy poprawiałeś te od gniazd do których wpinane są kostki? Info przyda sie dla potomnych, gdyby ktoś miał podobny problem i natknął sie na ten temat
miro1983 Opublikowano 20 Grudnia 2014 Autor Opublikowano 20 Grudnia 2014 Cholibka nie będę rozbierał. Na płytce kilka lutów wydawało mi się podejrzanych więc poprawiłem wszystkie. Nie wiem który był winowajcą
Rekomendowane odpowiedzi