Jump to content
IGNORED

Panel klimatronika. Nie podświetla mi przycisków.


miro1983
 Share

Recommended Posts

Witam. Jak w temacie. Wszystko śmiga jak należy tylko przyciski mi nie "świecą". Żaróweczki sprawne.

Link to comment
Share on other sites

Jeśli żaróweczki sprawne, to pewnie nie dochodzi do nich prąd. Poprawiałeś luty?

Link to comment
Share on other sites

Oswietlenie panelu działa gdy włączysz chociazby swiatła postojowe.

Kiedys po wymianie spalonych zarowek, przez pol dnia dochodzilem dlaczego dalej przyciski panela nie sa podswietlane... Wystarczylo wlaczyc swiatla ;)

Wysłane z mojego GT-I9100

Edited by Hezen
Link to comment
Share on other sites

Z tymi światełkami to wiem:) Muszę rozebrać i obczaić te luty.


Faktycznie zimne luty:) Dzięki:)

Edited by [email protected]
Link to comment
Share on other sites

Które luty poprawiałeś?

Te przy kostkach od taśmy m.in. te luty?

Czy poprawiałeś te od gniazd do których wpinane są kostki?

Info przyda sie dla potomnych, gdyby ktoś miał podobny problem i natknął sie na ten temat ;)

Link to comment
Share on other sites

Cholibka nie będę rozbierał. Na płytce kilka lutów wydawało mi się podejrzanych więc poprawiłem wszystkie. Nie wiem który był winowajcą:)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...