Traqer Opublikowano 11 Grudnia 2014 Opublikowano 11 Grudnia 2014 witam. mam problem z elektryka halogenow. posiadam audi a4 b5 rok 96. zamowilem zderzak z halogenami i sie zastanawiam jak je wlaczyc jezeli nie mam przelacznika do tego. Sprawdzalem czy sa jakies kable w tunelu i pod maska, ale ich nie ma. posiadam przednie lampy prawdopodobnie od s4 z okragla wtyczka tam ida tylko 4 kable. co robic??
TyBucu Opublikowano 11 Grudnia 2014 Opublikowano 11 Grudnia 2014 Majster, w przedlifcie halogeny wychodzily tylko w opcji (w lampach bosh h4+h7)Jak nie masz przełącznika w konsoli to znaczy ze nie masz wiązki. Musisz albo zrobic jak fabryka i dorwac wiazke z wersji z halo w przedlifcie, albo dorwac przelacznik i pociagnąc kilka kabli
jacek70 Opublikowano 12 Grudnia 2014 Opublikowano 12 Grudnia 2014 Przedliftowe lampy bosch miały h7, h7 + h1jako halogeny. Natomiast valeo h4 bez halogenów. Dołożyć musisz wyłącznik(w miejsce zaślepki przy wizytowniku), przekaźnik i trochę kabla.
TyBucu Opublikowano 12 Grudnia 2014 Opublikowano 12 Grudnia 2014 ja ze swojego wyciągnąłem H4 + h7 szkoda że poszły do żyda, bo zrobiłbym zdjęcie.
Rekomendowane odpowiedzi