Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Dokładka zderzaka tył

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, pamięta ktoś jaki jest nr. dokładki s -line do B7 avant (czarny) ? gdzieś wyczytałem na forum, że w ASO nowe można dostać za niecałe 200 zł.

Opublikowano

w b7 jest taki sam jak w b6?

Opublikowano

Witam, pamięta ktoś jaki jest nr. dokładki s -line do B7 avant (czarny) ? gdzieś wyczytałem na forum, że w ASO nowe można dostać za niecałe 200 zł.

Jutro Ci kolego mogę podrzucić nr bo leży u mnie w garażu. :wink4: Koszt w ASO tak jak mówisz. :good:

Opublikowano
  • Autor

ok, czekam dzięki.

Kolega akjam się coś nie odzywa :(, może ktoś z kolegów i wie jaki jest nr do nakładki zderzaka s-line do B7 ?

Edytowane przez tomekxp2

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

8E0 807 521 H podwójny diesel

Opublikowano
  • Autor

Podwójny diesel to ten co ma dwie końcówki - dobrze mówię np:3.0 tdi,

Opublikowano

takiIMG_6943.jpg

Opublikowano

A do sedana jest taka sama?

Opublikowano

wydaje sie mi ze taka sama ale najlepiej zagadaj do kogos kto smiga sedanem i zakładał taka dokładke

Opublikowano

Podwójny diesel to ten co ma dwie końcówki - dobrze mówię np:3.0 tdi,

Albo 2.0tdi 170km, pewnie tak, ale nie mam pewności, że jest taka sama ?

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

A zna może ktoś nr. na pojedynczy wydech ?

audi_a4.jpg

Można zamykać, dokładka kupiona.

Dokładka kupiona :).

Jeszcze jedno pytanie bo szukałem na forum, ale nie mogę znaleźć. Aby wymienić zwykłą dokładkę na s-lne to trzeba jakieś śruby odkręcać? czy ona jest tylko na wsówki albo zatrzaski i wystarczy podważyć i wysunąć? ewentualnie jak się za nią zabrać o to aby lakieru nie zniszczyć :), czy może trzeba cały zderzak ściągać żeby wymienić dokładkę tylnego zderzaka?

Edytowane przez tomekxp2

Opublikowano

Dokładka jest przykręcona na 2 małe śrubki od dołu. Odkręcasz je (zachowaj sobie bo przykręcisz nimi nową dokładkę) i potem zdecydowanymi i silnymi pociągnięciami zdejmujesz dokładkę zaczynając od któregoś końca - jak ciężko będzie szło to możesz próbować podważać śrubokrętem, ale postaraj się nie ułamać zatrzasków, bo jak któryś Ci utkwi w zderzaku to możesz mieć problem z wyciągnięciem.

Opublikowano
  • Autor

Ok, dzięki za pomoc.

• 10 miesięcy temu...
Opublikowano

Prosiłbym numer dokładki s line do sedana b7 na dwie rurki

Opublikowano

A zna może ktoś nr. na pojedynczy wydech ?

audi_a4.jpg

Można zamykać, dokładka kupiona.

Dokładka kupiona :).

Jeszcze jedno pytanie bo szukałem na forum, ale nie mogę znaleźć. Aby wymienić zwykłą dokładkę na s-lne to trzeba jakieś śruby odkręcać? czy ona jest tylko na wsówki albo zatrzaski i wystarczy podważyć i wysunąć? ewentualnie jak się za nią zabrać o to aby lakieru nie zniszczyć :), czy może trzeba cały zderzak ściągać żeby wymienić dokładkę tylnego zderzaka?

jaki numer tej dokladki ?

witam ponownie/ pytanie ... jezeli zamowie ta dokladke w ASO to w jakim kolorze dostane ta czesc ? czy moze bede musial ja sobie pomalowac ? pozdrawiam

Opublikowano

witam ponownie/ pytanie ... jezeli zamowie ta dokladke w ASO to w jakim kolorze dostane ta czesc ? czy moze bede musial ja sobie pomalowac ? pozdrawiam

kolego jak zadzwonisz do ASO to możesz zamówić część bez numeru, tylko powiedz o co Ci chodzi, ja tak zawsze zamawiam i nie ma problemu ;)

a co do koloru to z tego co pamietam jest koloru siwego

Opublikowano

kolego jak zadzwonisz do ASO to możesz zamówić część bez numeru, tylko powiedz o co Ci chodzi, ja tak zawsze zamawiam i nie ma problemu ;)

a co do koloru to z tego co pamietam jest koloru siwego

juz ogarniete, czesc jest tak jak wczesniej mowiono 210 zl, kwestia malowania tego elementu ... jak myslicie jakie koszty lakierowania ? potrzebuje w LZ9Y