narkil Opublikowano 18 Grudnia 2014 Opublikowano 18 Grudnia 2014 Witam. Chciałem zapytać czy ktoś posiada niefabrycze radio podłączone do fabrycznego BOSE? Jeszcze nie szukałem ale na pewno w bezkresie allegro zanjdzie się jakaś przejściówka do tego celu. Jaki jest efekt? Gra tak jak powinno czy są jakieś problemy ? Myślę nad kupnem jakiegoś dobrego radyjka 2din lub rns-e, ale niestety za podobna cenę rns-e nie oferuje mimo wszystko fajerwerków (to że jest to fabryczne radio audi zdaję się jedyną cechą na plus). Prosiłbym o jakieś podpowiedzi, opinie.
habcio19 Opublikowano 18 Grudnia 2014 Opublikowano 18 Grudnia 2014 Zerknij na ten temat http://a4-klub.pl/index.php?/topic/249484-chinska-nawigacja-z-ogromnymi-mozliwosciami/page-12
narkil Opublikowano 20 Grudnia 2014 Autor Opublikowano 20 Grudnia 2014 Trudno mi znaleźć odpowiedzi w tym wątku przy natłoku postów odnośnie samego radia ; D Mógłby ktoś powiedzieć jak to wygląda z podłączeniem BOSE do niefabrycznego radia? Widziałem jakieś przejściówki, ale czy to faktycznie działa jak powinno ? Wszystko (przod i tyl, prawa lewa) mozna ładnie regulować w radiu?
michal2003 Opublikowano 22 Grudnia 2014 Opublikowano 22 Grudnia 2014 Wystarczy kabel z allegro i gra cały zestaw. Ale ja wymieniłem na oryginalne radio i dużo lepsze brzmienie
Kuba A4 Opublikowano 14 Czerwca 2015 Opublikowano 14 Czerwca 2015 ktos moglby mnie poratowac i pomoc mi odszukac kabel pod nieori radio na allegro?? mam BOSE
BEX4 Opublikowano 29 Czerwca 2015 Opublikowano 29 Czerwca 2015 a czasem nie bedzie trzeba kodować na bose
Rekomendowane odpowiedzi