maciej12312 Opublikowano 22 Grudnia 2014 Opublikowano 22 Grudnia 2014 Witam! Mam pytanie bo juz rece mi opadaja. A mianowicie, chciałem wymienic sobie mieszek w aucie. W celu odłączenia mieszka z gałką podważyłem widoczny na zdjęciu czarny pierścień i teraz za nic nie moge go zamontować w drugą strone Wie ktoś jak zamontować ten czarny element na mieszku/gałce ?
quadral20004 Opublikowano 22 Grudnia 2014 Opublikowano 22 Grudnia 2014 wejdzie choc z wielkim trudem ale musi
maciej12312 Opublikowano 23 Grudnia 2014 Autor Opublikowano 23 Grudnia 2014 Dobra, temat do zamkniecia. Wymysliłem alternatywne rozwiazanie
pakotomasz Opublikowano 23 Grudnia 2014 Opublikowano 23 Grudnia 2014 Pochwal się jak to ogarnąłeś, przyda się może komuś kiedyś
maciej12312 Opublikowano 26 Grudnia 2014 Autor Opublikowano 26 Grudnia 2014 W sumie to nie ma sie czym chwalić. Po wielu próbach dałem sobie spokój z tym czarnym elementem, podejrzewam że jest on jednorazowego użytku. Mieszek polaczylem z gałka od wewnetrznej strony tzw. "trytytką":P Trzyma sie dobrze a po zmontowaniu całości wygląda tak samo jak wcześniej:)
Rekomendowane odpowiedzi