songo86 Opublikowano 22 Grudnia 2014 Opublikowano 22 Grudnia 2014 Witam jestem nowy na forum . Zakupilem ostatni audi a4 b8 i mam pytanie jak ustawic srednie spalanie miedzy zegarami bo pokazuje ile moge przejechac ? oraz czy jest ktos w posiadaniu co moge wlonczyc za pomocom vag com ukryte ciekawostki widzialem post dotyczacy po lifcie czy moge cos zastosowac u siebie ??
quadral20004 Opublikowano 22 Grudnia 2014 Opublikowano 22 Grudnia 2014 na prawej manetce,ta co wlaczasz wycieraczki masz z boku przycisk(gora,dol) nim zmieniasz opcje na fisie
andynl Opublikowano 22 Grudnia 2014 Opublikowano 22 Grudnia 2014 . Zakupilem ostatni audi a4 b8 i mam pytanie jak ustawic srednie spalanie miedzy zegarami bo pokazuje ile moge przejechac ? manetka wycieraczek przycisk na samej górze oraz czy jest ktos w posiadaniu co moge wlonczyc za pomocom vag com ukryte ciekawostki widzialem post dotyczacy po lifcie czy moge cos zastosowac u siebie ?? tu jest wszystko http://a4-klub.pl/index.php?/topic/200983-vcds-vag-com-kodowania-a4-b8/ wlonczyc za pomocom chłopie przestudiuj słownik bo się normalnie patrzeć nie da
Rekomendowane odpowiedzi