lukasz92 Opublikowano 23 Grudnia 2014 Opublikowano 23 Grudnia 2014 Witajcie , mimo ze troche sie znam na mechanice , moja specjalizacja to prostowanie felg i koła to jednak mam problemNie dawno zakupiłem audi a4 1.9TDI AVF fajna opcja Sline bla bla bla..Problem polega na tym ze od 70km/h cos zaczna stukac w prawym przednim kole tak tuk tuk tuk tukgdy na prostej drodze rusze kierownica w lewo dzwiek sie nasilaWymieniłem przegub , poduszke skrzyni , poduszke silnika z przodu i dalej jest to samoDodam tez ze na wolnych obrotach czasami zadrga silnikem , pompowtryski okejNaczytałem sie troche i czy te stukanie w kole i drganie silnikiem moze byc objawem padajacej dwumasy?
BRUNEREK Opublikowano 2 Stycznia 2015 Opublikowano 2 Stycznia 2015 sprawdz opaski na przegubie czy przypadkiem nie odstaje i nie stuka o zwrotnice
silnik Opublikowano 25 Listopada 2016 Opublikowano 25 Listopada 2016 Hej Rozwiązałeś ten problem ? Bo u mnie przy prędkości 70-80 km/h słychać stuk,stuk,stuk tak jak by coś w oponie siedziało. Nasila się to przy skręcie w prawo. Koła zmieniłem na zimowe i nadal to samo, łożysko ??
BF10 Opublikowano 4 Grudnia 2016 Opublikowano 4 Grudnia 2016 Stawiam na przegub, miałem podobnie. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Rekomendowane odpowiedzi