Opublikowano 31 Grudnia 201411 l Ja wymieniałem termostat ostatnio i mam to samo Dopiero gdy na prawdę dam mu zjeść paliwa to woda w zbiorniczku robi się ciepła
Opublikowano 31 Grudnia 201411 l A jak z ogrzewaniem w środku. Długo się nagrzewa? Jeśli tak to może termostat nie domykane się do końca.
Opublikowano 1 Stycznia 201511 l U mnie prawie w ogóle nie grzeje. Odpowietrzone dobrze, czeka mnie płukanie/wymiana nagrzewnicy :S
Opublikowano 1 Stycznia 201511 l Autor No dość długo sie nagrzewa wręcz bym powiedział ze bardzo długo.Wężę przy 90 stopniach są letnie
Opublikowano 1 Stycznia 201511 l A jak przysłonisz chłodnicę to szybciej się nagrzewa? Jeśli tak to pewnie termostat. Możesz jeszcze spróbować płukania. Edytowane 1 Stycznia 201511 l przez jacek70
Opublikowano 3 Stycznia 201511 l Autor Nie próbowałem z zaslanianiem chłodnicy.Jutro to zrobię i dam znać Zaslonilem porządnie chlodnice.Plyn nadal zimny
Opublikowano 4 Stycznia 201511 l Płyn może być zimny do momentu aż nie otworzy się termostat. Przy niskich temperaturach to normalna sytuacja i nie ma co szukać usterki tam gdzie jej nie ma.