tomek29 Opublikowano 31 Grudnia 2014 Opublikowano 31 Grudnia 2014 Witam.Jakiś czas temu wyskoczył mi komunikat o braku ciśnienia w oponach,nie mogąc go skasować pojechałem do fachury. Niestety Vag nie mógł się połączyć ze serownikiem ,zdesperowany zostawiłem auto do sprawdzenia w salonie Audi.Zadzwonili że niestety nie udało im się zlokalizować usterki , zaczęli mieszać a że to jakaś antena a może sterownik,nie wiedzieli do końca ,najlepiej jak bym kupił wszysko.Podziękowałem chłopaczkom oczywiście ,za informacje co jest uszkodzone musiałem zapłacić.Zdecydowałem że dam sobie spokuj i pojechałem do następnego magika by wykasować tą informację z kompa i się zaczęło.Po próbie wykasowania nie mógł się najpierw polączyć z zegarami ,powiedział że do wymiany liczniki a przy następnej próbie wyskoczyło że uszkodzony sterownik pompy,auto nie chciało jechać więc odłączył klemę i wróciło do normy.Widzicie same kłopoty,zostawiłem i dałe sobie spokuj z symbolem braku ciśnienia.POMOCY z góry dziękuję.
wrclaguna Opublikowano 31 Grudnia 2014 Opublikowano 31 Grudnia 2014 zmieniałes opony na zimowe ? ===> http://a4-klub.pl/index.php?/topic/80015-all-b6b7-uklad-kontroli-cisnienia-w-oponach/#entry1305927
tomek29 Opublikowano 31 Grudnia 2014 Autor Opublikowano 31 Grudnia 2014 (edytowane) zmieniałes opony na zimowe ? ===> http://a4-klub.pl/index.php?/topic/80015-all-b6b7-uklad-kontroli-cisnienia-w-oponach/#entry1305927 Tak ,wcześniej jak zmieniałem było ok, co prawda nie miałem czujników w felgach zimowych, to kasowałem w koputerze łączył się normalnie ze sterownikem i za jakiś czas znowu wyskakiwał komunikat o braku ciśnienia a teraz kasuje w aucie, mysli myśli i odrazu wyskakuje kontrolka braku ciśnienia,poprostu nie łączy się ze sterownikiem. Edytowane 31 Grudnia 2014 przez tomek29
tomek29 Opublikowano 31 Grudnia 2014 Autor Opublikowano 31 Grudnia 2014 (edytowane) jaki kabel ? daj scan z auta Nie rozumiem .Bardziej mi zależy co z zegarami się dzieje i ze sterownikiem i oczywiscie jak wykasować z komputera auta informacje o ciśnieniu. Edytowane 31 Grudnia 2014 przez tomek29
Robero321 Opublikowano 31 Grudnia 2014 Opublikowano 31 Grudnia 2014 (edytowane) Wrc podał Ci link przeczytałeś go ???Jeśli masz koła bez czujników musisz wykodować je czyli wyłaczyć przeczytaj temat ! a nie kasować błąd... Edytowane 1 Stycznia 2015 przez Robero321
tomek29 Opublikowano 1 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 1 Stycznia 2015 Wrc podał Ci link przeczytałeś go ??? Jeśli masz koła bez czujników musisz wykodować je czyli wyłaczyć przeczytaj temat ! a nie kasować błąd.. Czyli do mechanika? To mówię podłacza waga i nie może się połączyć, zresztą tak samo jak z zegarami.
tomek29 Opublikowano 1 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 1 Stycznia 2015 sprawdz innym kablem Co z tym kablem?
wrclaguna Opublikowano 1 Stycznia 2015 Opublikowano 1 Stycznia 2015 sprawdz innym kablem Co z tym kablem? A jaki masz kabel diagnostyczny ? wystarczy odjac wartosc w liczniku 17
tomek29 Opublikowano 1 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 1 Stycznia 2015 sprawdz innym kablem Co z tym kablem? A jaki masz kabel diagnostyczny ? wystarczy odjac wartosc w liczniku 17 W sprawdz innym kablem Co z tym kablem? A jaki masz kabel diagnostyczny ? wystarczy odjac wartosc w liczniku 17 W W tym problem, bo nie łączy się z licznikiem.
Rekomendowane odpowiedzi