Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B6 AVF] Audi A4 2004r. Gacka - RNS-E, Sporty, kierownica multi, szmery bajery :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak się te lampki LED sprawują? Nie grzeją się za bardzo i nie czuć ich w bagażniku? Bo się zastanawiam nad ich zakupem

Są ciepłe, bez żadnej spalenizny (jak dotąd). Mam nadzieję że z gaśnicą nie będę latał ;)
A do sedana też podejdą? bo moje już trochę "zaszły"
Opublikowano
  • Autor

Jak się te lampki LED sprawują? Nie grzeją się za bardzo i nie czuć ich w bagażniku? Bo się zastanawiam nad ich zakupem

Są ciepłe, bez żadnej spalenizny (jak dotąd). Mam nadzieję że z gaśnicą nie będę latał ;)
A do sedana też podejdą? bo moje już trochę "zaszły"

Z tego co wiem to nie ma różnicy, wielkość lampki taka sama

Opublikowano

Gac3k a nie zastanawiałeś się żeby relingi zamienić na czarne i i listwy na około szyb tak samo na czarne zmienić. Fajnie też by wyglądało ja mam na swoim avancie takie rozwiązanie :)

Edytowane przez Grabi

Opublikowano
  • Autor

Gac3k a nie zastanawiałeś się żeby relingi zamienić na czarne i i listwy na około szyb tak samo na czarne zmienić. Fajnie też by wyglądało ja mam na swoim avancie takie rozwiązanie :)

Witaj

Nie nie, u mnie motyw ciemny + srebro musi przodować.

@ Update 14.06.2016 - Pomalowałem zaciski w czerwień zestawem Motip

5wctipauabu1.jpg

@ Update 26.06.2016 - Wpadły 4 szybki w prądzie z pakietem światło LED

vdd5bk.jpg

2hqdnwy.jpg

Jak widać nie udało się odzyskać wszystkich pinów z wtyczki mimo psiknięcia WD40 aby łatwo wyciągać...

2ajp8jd.jpg

Wiązka L wszystko pasowało, wpadły oczywiście LEDy. Zdecydowanie polecam zaopatrzyć się w małe i duże spinki do tapicerki

15poffk.jpg

Dzięki manualowi na naszym forum od Bart-S wszystko przebiegło bezproblemowo

296288k.jpg

Panel kierowcy też udało się dorwać w super stanie

195o5z.jpg

Aktualny wygląd interioru

30s8t2x.jpg

Edytowane przez Gac3k

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

niezły modzik :) a ja ostatnio zamontowałem lampki LED super świecą. A w sobotę będę bawił się silniczkiem centralnego w klapie bo jak się nagrzewa klapa czasami nie chce się otworzyć :(

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

niezły modzik :) a ja ostatnio zamontowałem lampki LED super świecą. A w sobotę będę bawił się silniczkiem centralnego w klapie bo jak się nagrzewa klapa czasami nie chce się otworzyć :(

Dziękuję, jaram się nim fest :)

Jak to się klapa nagrzewa ? Od silniczka ?

Opublikowano

daj mu teraz jakąś ładniejszą kieraje trzyramienną z multi i chromem wokół przycisków , będzie dużo lepiej , zobacz sobie u mnie w temacie jak wygląda bo ta czteroramienna jest bleee :)

Opublikowano
  • Autor

daj mu teraz jakąś ładniejszą kieraje trzyramienną z multi i chromem wokół przycisków , będzie dużo lepiej , zobacz sobie u mnie w temacie jak wygląda bo ta czteroramienna jest bleee :)

Zobaczę jeszcze, ale docelowo mogłaby wpaść.

@2016.07.16 Aktualnie interior

Pakiet światło

1.jpg

Led naprawdę daje czadu w podsufitce :)

2.jpg

Podświetlane klameczki tył

3.jpg

Może kiedyś esp i wizytownik wpadnie podświetlany

4.jpg

Edytowane przez Gac3k

Opublikowano

Piekna. Pare dni temu bylem we Wrocku, szkoda, ze nie zobaczylem na zywo.:P

Opublikowano

Zostaw kierownicę. Tylko czteroramienna dobrze wygląda. Jedynie chrom wokół przycisków by się przydał :wink:

Opublikowano
  • Autor

Dzięki Panowie

Kierownic jest od groma różnych, fakt kierowałem się ceną przy zakupie 4-ramiennej bo była o kilkaset złotych tańsza, trójramienna dla mnie jest taka troszkę smutna, przez opadające ramiona.

6qBSHV9.jpg

kierownica_w_audi_a6_allroad_quattro.jpg

audi-a5-rs5-42-fsi-450km-galeria-redakcy

001.jpg

W0I3Rij.jpg

001.jpg

Ale fakt faktem na chrom się czaję

1e36f7dbe84e1dce6f73b33ee45fbb43.jpg

Jakieś 3 miesiące temu była na allegro za 50zł .... :facepalm: i nie kupiłem. A same manetki w chromie po 100zł chodzą...

Opublikowano

Dzięki Panowie

Kierownic jest od groma różnych, fakt kierowałem się ceną przy zakupie 4-ramiennej bo była o kilkaset złotych tańsza, trójramienna dla mnie jest taka troszkę smutna, przez opadające ramiona.

6qBSHV9.jpg

kierownica_w_audi_a6_allroad_quattro.jpg

audi-a5-rs5-42-fsi-450km-galeria-redakcy

001.jpg

W0I3Rij.jpg

001.jpg

Ale fakt faktem na chrom się czaję

1e36f7dbe84e1dce6f73b33ee45fbb43.jpg

Jakieś 3 miesiące temu była na allegro za 50zł .... :facepalm: i nie kupiłem. A same manetki w chromie po 100zł chodzą...

bierz trzyramienną , ta cztero jest brzydka na maxa :kwasny:

Opublikowano

001.jpg

ta by siadla pozdr

Opublikowano

Może jestem staroświecki ale mi tam najbardziej psuje kiera z RS4 B7 :decayed:

Opublikowano
  • Autor

Auto na sprzedaż!

Opublikowano

Zart jakis?!?!... [emoji43]

W ostatnim czasie duzo fajnych gratow w niego wpompowales!...

Czyzby trafila sie lepsza/nowsza baza do modow?[emoji6]

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano
  • Autor

Zart jakis?!?!... [emoji43]

W ostatnim czasie duzo fajnych gratow w niego wpompowales!...

Czyzby trafila sie lepsza/nowsza baza do modow?[emoji6]

Siema, nie to nie żart :) . Część gratów została przełożona. Kupiłem nową 'bazę' na mody czyli B7 sedan. Z żalem sprzedaję bo nic mojej sztuce nie dolega. Sprzedaję tylko i wyłącznie bo po bardzo okazyjnej cenie kupiłem właśnie B7.

Opublikowano

Wlasnie przejrzalem Twoj nowy temat![emoji3] Ladne to B7,choc mi osobiscie Audiczki w sedanie srednio sie podobaja,w Avancie wg mnie sa ladniesze(i oczywiscie praktyczniejsze)!Ale absolutnie nie neguje Twojego wyboru,kazdy ma inne gusta i potrzeby![emoji6]

Dobrze,ze w pierwszej kolejnosci pozbyles sie drewna ze srodka,strasznie,,krzywdzilo"wyglad wnetrza![emoji37]

Bede sledzil watek nowej B7,bo w B6 dobrze sie dzialo!

Pozdro600

Edytowane przez RobsonSNC

Opublikowano
  • Autor

Wlasnie przejrzalem Twoj nowy temat![emoji3] Ladne to B7,choc mi osobiscie Audiczki w sedanie srednio sie podobaja,w Avancie wg mnie sa ladniesze(i oczywiscie praktyczniejsze)!Ale absolutnie nie neguje Twojego wyboru,kazdy ma inne gusta i potrzeby![emoji6]

Dobrze,ze w pierwszej kolejnosci pozbyles sie drewna ze srodka,strasznie,,krzywdzilo"wyglad wnetrza![emoji37]

Bede sledzil watek nowej B7,bo w B6 dobrze sie dzialo!

Pozdro600

Dziękuję :) autko nowe całkiem żwawe i jare. Dekory już zamienione z B6. Na pewno drewno jasne ładniejsze od drewna ciemnego ale to nadal nie mój klimat ;)

Małyszek sprzedany. Projekt zakończony.

Zapraszam do nowego projektu, w zasadzie kontynuację bo część gratów przełożyłem: http://a4-klub.pl/index.php?/topic/366213-b7-audi-a4-2005r-gacka-rns-e-18-alkantara-drl-clh/

Pozdrawiam

Edytowane przez Gac3k

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Priv :wink: