cube75 1 Posted January 2, 2015 Share Posted January 2, 2015 (edited) Witam,przejrzałem forum i nie znalazłem odpowiedzi na moją usterke więc ją opisze.Zaczeło się od tego że pompka długo pracowała przy otwarciu,ale nie przeszkadzało mi to stwierdziłem że zima i może dlatego tak,aż do dnia dzisiejszego wychodząc rano do auta patrze a tu szyby otwarte.Wziąlem zamknąlem je klikam na zamykanie auta a tu szyby jadą w dół.Podłączyłem pod kompa błąd "1367 Wyłączenie przez pompę zamka centralnego" skasowałem i chwila dobrze i znowu jajca.Wytargałem pompke z bagażnika,zero wilgoci ale wziąłem ją do domu rozebrałem,posprawdzałem,wirnik w porządku.Podłączyłem ją ponownie i dalej to samo,tak sprawdzałem aż padł akumulator.Podładowałem,podłączam i wszystko ok z centralnym,ale długo to nie trwało,włączyłem radio a wszystko z centralnym powróciło Poproszę o pomoc bo już mnie...... Edited January 2, 2015 by cube75 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fazii 74 Posted January 2, 2015 Share Posted January 2, 2015 Wygląda na to, że pompka do wymiany. Nic innego raczej nie pomoże :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
BF10 1 Posted January 3, 2015 Share Posted January 3, 2015 Ostatnio dużo problemów z tymi pompkami ;/ Przez tę zimę pewnie Wysłane z mojego D2303 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
jacek70 104 Posted January 3, 2015 Share Posted January 3, 2015 Zanim wymienisz pompkę to sprawdź na swojej wilgoć,zaśniedziałe styki na kostce łączeniowej oraz na płytce. Może wystarczy czyszczenie i smarowanie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cube75 1 Posted January 3, 2015 Author Share Posted January 3, 2015 (edited) Dziękuje za podpowiedzi,temperatura na plusie pompka działa jak należy....... jak narazie.Pozdrawiam. Edited January 3, 2015 by cube75 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jacek70 104 Posted January 3, 2015 Share Posted January 3, 2015 Czyli wilgoć i brak styku. Zrób konserwację aby usterka się nie powtórzyła. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts