norbi11979 Opublikowano 2 Stycznia 2015 Opublikowano 2 Stycznia 2015 Witam , mam problem, dziś w pewnym momencie przestała działać tylna wycieraczka w b7 coraz wolniej i wolniej a teraz próbuje sie ruszyć i nic tylko drga tak . Czy ktoś z klubowiczów może pomóc co się stało?
nitroo Opublikowano 2 Stycznia 2015 Opublikowano 2 Stycznia 2015 Pewnie zatarł się mechanizm w wyniku kontaktu z wodą. Zdejmij tapicerkę i sprawdź.
jacek70 Opublikowano 2 Stycznia 2015 Opublikowano 2 Stycznia 2015 W warsztacie był temat o zatartym mechaniźmie wycieraczki bądź silnika. Przeglądnij, wyczyść,nasmaruj. Do tego czasu nie używaj wycieraczki bo możesz spalić silniczek.
norbi11979 Opublikowano 2 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 2 Stycznia 2015 Bardzo wielkie dzięki idę próbować mieliście racje , wyjąłem to ustrojstwo i jutro musze je wymyć benzynką i nasmarowac . Cały trzpień stał nie możn było go ruszyć nawet ciężko było go wyjąć , ale wszystko jest na dobrej drodze
Zymek1989 Opublikowano 2 Stycznia 2015 Opublikowano 2 Stycznia 2015 http://a4-klub.pl/index.php?/topic/120137-all-b6b7-regeneracja-tylnego-spryskiwacza-z-mechanizmem-napedu-wycieraczki/page-6?hl=%20demonta%BF%20%20klapy%20%20avanttu masz cały wątek w razie czego. Polecałbym wymienić oringi +simering.
poitner27 Opublikowano 1 Lutego 2015 Opublikowano 1 Lutego 2015 mozesz spalic silniczek, wczoraj wlasnie to zrobilem, pojawil sie dym smrud, z klapy caly silniczek sie zjaral;/ czeka mnie zakup nowego
Rekomendowane odpowiedzi