kaFFFar Opublikowano 3 Stycznia 2015 Opublikowano 3 Stycznia 2015 Ma ktos moze czesci i do noki e52 ? mianowicie , wyswietlacz srebrna obudowa i klawiature ? pzdr Albo komus caly zalega w szafce to chetnie kupie
cabanmat Opublikowano 3 Stycznia 2015 Opublikowano 3 Stycznia 2015 http://magboss.pl/articles.php?cid=492
kaFFFar Opublikowano 3 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 3 Stycznia 2015 Dzieki za link ,ale jednak wole kupic uzywane w bdb/db stanie niz dac za te czesci ponad 200zl ,gdzie kupi na allegro w telefony ;D moze komus na forum w szafce sie przewala to chetnie odkupie :*
udiyane Opublikowano 3 Stycznia 2015 Opublikowano 3 Stycznia 2015 Rzeczywiście ,masz rację u mnie też leży taka w szafce ale się jej nie pozbędę ,to moja ostatnia nokia z symbianem.
cabanmat Opublikowano 3 Stycznia 2015 Opublikowano 3 Stycznia 2015 E52 to chyba za bardzo porządany towar żeby ktoś sprzedał za bazcen bo mu miejsce w szafce zajmuje
Maciej 6001 Opublikowano 4 Stycznia 2015 Opublikowano 4 Stycznia 2015 Ile dasz ? za taką w bdb stanie. Ja mam czarną. praktycznie nie używana
cabanmat Opublikowano 4 Stycznia 2015 Opublikowano 4 Stycznia 2015 (edytowane) Ja od ręki dam 200zł akurat szukam czegoś dla mamy.. Edytowane 4 Stycznia 2015 przez cabanmat
kaFFFar Opublikowano 5 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 5 Stycznia 2015 E52 to chyba za bardzo porządany towar żeby ktoś sprzedał za bazcen bo mu miejsce w szafce zajmuje ALe ja szukam samej przedniej obudowy , z klawiatura i wyswietlaczem . Moze komus cos takiego przewala sie w domu to chetnie odkupie Ile dasz ? za taką w bdb stanie. Ja mam czarną. praktycznie nie używana Zamianai na iphone 4 plus doplata od ciebie ? jak cos to pw . pzdr
Rekomendowane odpowiedzi