Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

A2 2004. Z Zetorka na Traktorka, 1.4 TDI 90KM. Sprzedany.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Oby i moj byl taki bezawaryjny :)

Opublikowano

mógłbyś napisac ile Ci to pali?

Opublikowano
  • Autor

Narazie temat spalania przemilczę bo dopiero w weekend wymienie filtry + olej a jeszcze wiadomo, że rozrząd trzeba wymienić, czujnik temp, termostat i wszystko poustawiać. Narazie spalanie jest wyższe niż deklaracja producenta.

Opublikowano

Narazie temat spalania przemilczę bo dopiero w weekend wymienie filtry + olej a jeszcze wiadomo, że rozrząd trzeba wymienić, czujnik temp, termostat i wszystko poustawiać. Narazie spalanie jest wyższe niż deklaracja producenta.

Hehe dobre ;-) U mnie też ;-) Ja bym stawiał na smoka Wawelskiego ;-)

Opublikowano
  • Autor

Poważnie mówię, że dopóki wszystkiego nie ogarnę nie będę mocno dochodził czemu spala tyle a nie tyle ;-)

1.9 TDI na pompie miałem zrobione jak trzeba, wszystko ustawione i przeczyszczone i po wirusie spalanie przy mocnym bucie nie przekraczało 7l ON. A jak kupiłem b5 to był strasznym mułem i spalał też do 7l ;-)

Opublikowano

Super auto, moim zdaniem mocno niedoceniane, ale dzięki temu można mieć zwinne auto za śmieszne pieniądze. Moja Cioteczka ma takie i robiłem jej soft do niej tylko do wersji 75KM i auto idzie jak burza. niecałe 100KM a niutona już nie pamiętam ale coś koło 265. To jest mój plan dla żony za jakiś czas:) Graty zakupu i bezawaryjności!

PS

Klima lubi swirować i termostaty padają, pilnujcie tego bo będzie palił sporo :/ No i spalanie po mieście niestety znacznie odbiega od deklaracji;)

Opublikowano
  • Autor

U mnie termostat szwankuje i to wiem :-)

Ale w tym miesiącu tylko wszystkie 4 filtry zmienie i olej. W przyszłym planuję rozrząd, termostat i czujnik temperatury.

Opublikowano

A ja wiem czemu :D ja wiem czemu tyle pali :D bo trepkowa pierwsza rusza ze świateł :kox:

Edytowane przez trepkowa

Opublikowano
  • Autor

Taa... jeszcze na czerwonym rusza :D

Opublikowano

Na trzeciej fazie czerwonego :grin:

Opublikowano

Na trzeciej fazie czerwonego :grin:

A nie na pierwszej pomarańczowego ?

Opublikowano
  • Autor

Na tylu fazach to ja w życiu nie byłem na ilu wy rozmawiacie i rozróżniacie ;-)

Opublikowano

Auto małe w uj☺ moja Pani ma. Ale na miasto świetne. Zwinne i pancerne. Dziur się nie boi a i wózek do bagażnika wchodzi spacerówka ale wchodzi.

Dobra fura - fajnie będzie jej w s-line.

Opublikowano
  • Autor

Na lato właśnie poluję na felgii S-Line.

Opublikowano

a tam nie jest przypadkiem 5x100 ?

Opublikowano
  • Autor

Jest 5x100. Ale A2 miało wersje S-Line (prawdziwe s-line, z czarną podsufitka) i wraz z nią alufelgi 17 cali (takie co mają chyba 9 ramion, wzór znany), Ogr ma je teraz w swoim awancie na zimę ;)

Opublikowano

Jest 5x100. Ale A2 miało wersje S-Line (prawdziwe s-line, z czarną podsufitka) i wraz z nią alufelgi 17 cali (takie co mają chyba 9 ramion, wzór znany), Ogr ma je teraz w swoim awancie na zimę ;)

Ja ich nie mam w tym rozstawie i nie w 17 ;-) Ale wzor ten.

Naciapane z kanalu...

Edytowane przez OGr

Opublikowano
  • Autor

No o wzór mi chodziło ;)

Pytanie do Luftmysza (Dev'a):

- na hamulcach się znasz, nie wiesz czy zaciski + tarcze 288mm z polo (chyba GTI 9N albo starszej) pasują P&P do A2? I jaki rozmiar tarcz z tyłu jest w takim polo?

Opublikowano

nic tam nie zrobisz P&P ze wzgledu na zwrotnice

Opublikowano
  • Autor

Musze popatrzeć jakie zwrotnice były w Ibizach Fr z tamtych lat, bo Ibize miały z przodu tarcze 288 i nawet 312.