erchi Opublikowano 13 Lutego 2015 Opublikowano 13 Lutego 2015 Po podpięciu viakena wyskakuje: Address 77: Telephone Labels: None Controller: Note: Excessive Comm Errors Po wyjęciu bezpiecznika nr 8 (zas. telefonu) wyskakuje błąd w Instruments, związany z komunikacją z telefonem. Co zrobić, żeby połączyć się z modułem telefonu i jak zmienić kodowanie zegarów, żeby się z nim nie łączyły?
matibati2 Opublikowano 13 Lutego 2015 Opublikowano 13 Lutego 2015 Licznik musisz przekodowac na kanale 62 chyba z wartosci 17 dac na 19.
Januszek1 Opublikowano 14 Lutego 2015 Opublikowano 14 Lutego 2015 Właśnie wróciłem z ASO Bełtowski Kraków.Chciałem aby zakodowali dołożony przeze mnie BT /wersja H ,wiązka plug&play z Navika/, przekodowali światła na USA a także włączyli dołożony tempomat. Kabelki w dołożonej multikierze zmienione nowe, moduł kierownicy Q. Niestety ponad 2 godziny czekania , dojścia do pana elektronika pani przyjmujaca broniła własna piersią. Rachunek 205 zeta za ustawienie czujnika skrętu. Reszta nie zrobiona. Podobno nie mają odpowiedniej maszynerii typu VCDS, a tym co mają to nie ruszą tematów.
matibati2 Opublikowano 14 Lutego 2015 Opublikowano 14 Lutego 2015 Szkoda zachodu bylo z ASO. Mogles podpytac na forum to ktos by Ci ogarnal obok Ciebie.
Januszek1 Opublikowano 14 Lutego 2015 Opublikowano 14 Lutego 2015 A pytałem jak najbardziej. Tylko że moderator mój watek od razu lokował w koszu.
erchi Opublikowano 14 Lutego 2015 Opublikowano 14 Lutego 2015 Licznik musisz przekodowac na kanale 62 chyba z wartosci 17 dac na 19. w kanale 62 mam wartość 23
matibati2 Opublikowano 14 Lutego 2015 Opublikowano 14 Lutego 2015 A kanal 61? A kanal 61?Czym kodujesz? A kanal 61? A kanal 61?Czym kodujesz? Sprobuj na tym kanale 62 wpisac 25
Januszek1 Opublikowano 19 Lutego 2015 Opublikowano 19 Lutego 2015 okolice Krakowa okolice Krakowa Kupiłem właśnie VCP+ K za 960 zeta z przesyłką.Powinien wystarczyć.
Januszek1 Opublikowano 19 Lutego 2015 Opublikowano 19 Lutego 2015 (edytowane) Wiem o tym. Chodziłem kolo tego tematu ale w Krakówku nie widziałem takowego. A zresztą mam nauczkę po Allegro.Kiedyś kupiłem tam Windowsa XP ori ze wszystkimi naklejkami i prawie po pięciu latach od zakupu programu wezwanie na policje i tłumaczenie się, protokoły itp. Dobrze ze wcześniej staruszek lapek poszedł do utylizacji razem z tym nieszczęsnym programem. A podobno dystrybutor VCDS ostro patrzy wszystkim na ręce w necie. Edytowane 19 Lutego 2015 przez Januszek1
Rekomendowane odpowiedzi