Horneth Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Już są wybrane , w sobote jade odebrać do Polkowic Wczoraj przywiozłem koła do domu http://www.directupload.net/file/d/4313/zdjzbgs8_jpg.htm
Zieluu Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Czekamy na montaż [emoji3] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Horneth Opublikowano 30 Lipca 2016 Autor Opublikowano 30 Lipca 2016 (edytowane) Felgi na aucie Czas ogrzać temat Przez ostatni czas wpadły do auta w sumie pierdoły - nowa szyba Pilkingtona wklejona na ori klej dwuskładnikowy - nowy kpl ori Audi piór wycieraczek - jakieś zaślepki i plasticzki do wnętrza - regeneracja przełącznika świateł na nowej obwódce i pokrętle - regulacja wysokości świateł z B7 - nowe siłowniki klapy tył z Krosna - spryskiwacze szyby czołowej mgiełkowe z adapterami W lipcu na urlopie wysmalcowałem troche lakier i popstrykałem kilka zdjęć Edytowane 30 Lipca 2016 przez Horneth
RicS3 Opublikowano 31 Lipca 2016 Opublikowano 31 Lipca 2016 Fajna furka gdzie kupiłeś ori wycieraczki? Ja mam boscha ale po miesiącu już się do niczego nie nadają.
Gac3k Opublikowano 31 Lipca 2016 Opublikowano 31 Lipca 2016 Wspaniale się prezentuje. I chyba jedna z najładniejszych felunków na pokładzie. Przyczepności.
Horneth Opublikowano 31 Lipca 2016 Autor Opublikowano 31 Lipca 2016 Wycieraczki kupione u mnie w robocie czyli w ASO. Koła faktycznie ładnie wyglądają ale powinna opaść do tego o te 30mm z tym że już pewnie nie u mnie. Ja jeszcze przed sprzedażą zrobie kpl wahaczy i wymienie w końcu gąbki foteli na te z matami grzewczymi.
afroo. Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Ładnie ześ to Panie wypucował. Czaisz się tam na jakieś C6 pewnie. Ps. Jak tam dziurawy plac i czas wolny? Bo mam temat z półośką.
Horneth Opublikowano 28 Lipca 2017 Autor Opublikowano 28 Lipca 2017 Temat można zamknąć - audi wczoraj zmieniło właściciela
Rekomendowane odpowiedzi