Damii94 Opublikowano 6 Stycznia 2015 Opublikowano 6 Stycznia 2015 Witam Mam radio Concert 2 z audi a4 b6 i seryjne głośniki.Dodam że audio jest full seria z subooferem w bagażniku Chciałbym zmienić głośniki, budżet około 200 zł Czy jakość dźwięku się trochę polepszy? co polecacie?
Gruby1991 Opublikowano 15 Stycznia 2015 Opublikowano 15 Stycznia 2015 Możesz założyć np http://allegro.pl/glosniki-hertz-dieci-dsk-130-3-dwudrozne-120w-i4955569641.html Tylko nie wiem jak w b6 jest z głębokością montażu musiał byś poczytać Jest tylko jeden problem wiekszość sensownych 13cm do poprawnego grania musi dostać osobny wzmacniacz. Ori radio jest za słabe Więc do tego wszystkiego dolicz jeszcze 200-400zł za wzmacniacz zależy czy będziesz potrzebował 4 kanałowy czy 2 kanałowy. No i trochę roboty na podłączenie wzmacniacza do tych głośników. Pozdrawiam. PS. Nie wiem jak jest w B6 ale w b5 przerabiałem miejsca z ori 13cm na 16cm Zamontowałem Powerbassy SC-6 wygłuszyłem drzwi dołożyłem wzmacniacz i już grało o niebo lepiej.
Rekomendowane odpowiedzi